Без следа: Изчезна 26-годишна майка на две деца

OFFNews Последна промяна на 21 януари 2020 в 08:33 5225 1

Вече 14 дни е в неизвестност 26-годишна майка на две деца от врачанското село Нивянин. Две седмици без резултат я издирват всичките й близки и приятели, съобщи Нова телевизия.

В претърсването на всички пусти къщи, крайселски местности, около реката и близките гори са се включили дори доброволци, но от младата жена няма следа.

В деня на изчезването си Радинела е била на работа в детската градина в селото.

„Тръгна си на обяд, понеже е в почивка. След това дойде и седна на една пейка. Говори по телефона, взе един плик и си отишла”, разказва Борислава Дуцовска, колежка на Радинела.

Тръгнала без дори да види децата си, които били в същото учебно заведение. Съпругът й Николай Златков дошъл да я търси в края на работния й ден, но разбрал, че е изчезнала. Той разказа, че я е търсил навсякъде около селото, но следа от нея нямало.

Майката на Радинела Анжела Иларионова се прибрала от чужбина след изчезването й.

„Ходих в детската градина, ходих и при кмета. Всеки ден съм в полицията – и в Борован, и в Бяла Слатина и във Враца. Пред хора от селото е споделяла, че съпругът й я биел и малтретирал”, разказва тя.

Анжела споделя, че се страхува от вероятността дъщеря й да е сложила край на живота си. Съпругът й признава, че между тях е имало скандали, но не вярва изчезването й да е свързано с това. Местните допускат три вероятности – да е сложила край на живота си, да е отвлечена и убита, или просто да е избягала от мъжа си.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7390

1

elbarbudo

21.01 2020 в 09:47

В селото има ли граждани с повишено производство на меланин?