Не!Новините: Гузни пенсионери връщат взетото от фискалния резерв

Последна промяна на 15 април 2013 в 10:43 10140 14

Фискалният резерв се побра тук, заедно с едно рапанче

Хумористичните сайтове вече подеха изказването на Бойко Борисов, че пенсионерите са изяли фискалния резерв на страната.

То бе направено на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в петък. На следващия ден Борисов се отметна от думите си и обясни, че не пенсионерите, а Станишев е виновен.

Очевидно обясненията не са хванали дикиш пред Не!Новините, които публикуваха следния текст:

След като бивш и очертаващо се бъдещ национален управленец посочи със залинял от глад и недоимък пръст родните пенсионери и ги обяви за главен консуматор на фискалния резерв, представителите на третата възраст се признаха за виновни и понечиха да изкупят греховете си.

"Тука съм донесла козунак и кисело мляко. Дайте да премерим фискалния резерв и баби ще му оплете терлички" - подаде храна към фискалния резерв 83-годишната Миланка от Пловдив, наред с едни 30 лева, които представляват спестяванията ѝ от последните 10 години.

Така за един ден към фискалния резерв се събраха над 1030 лева от всички пенсионери, домашни сладки на корем, няколко стайни растения, един бастун и няколко изкуствени ченета, чиито собственици са преценили, че няма да им трябват занапред.

"Да върнем България на хората!" - възкликна друг бивш и очертаващо се бъдещ национален управленец, недоволен от фискалния резерв и факта, че вече България не му харесва и е време хората да си я вземат, преди да е омирисала дрехите му.

В други новини с подчертано предизборен характер - проучване показа, че ако идиотите и дебилите у нас днес учредят партия, тя ще събере... а, те вече си имали десетки партии и коалиции.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.04 2013 в 23:02

Ако това беше при съседите щеше да е смешно ама като гледам коментарите чак ми се реве от смях.
А бе ние сме негрите на Европа и определено този шизофринясъл тиквеник ни води и към затриване.

17.04 2013 в 22:55

Еха ти в коя Бг живееш бе чоджум?Или те утепа ланския сняг,боже сляз си прибири версиите бя.

16.04 2013 в 04:03

И - къде сме три години и половина по-късно? Още по-разграбена, още по-бедна, съвсем нефункционираща икономика (няма кой да консумира произведения ток!), отрЕзаха ни за Шенген, пращат ни сигнали от ЕК ту за Миро Мазното, ту за други оядени и покрити с чадъри политици, подслушваме се като за световно (и си го признаваме по талавизора!), нареждаме да не се закача Мишо Бирата, после той умира, после жена му умира, после возим Бистиршките тигри в правителствения самолет щото сме паднали на белот, и докато шестваме с хеликоптери над наводнени села, назначавайки и уволнявайки калинка след калинка, стават още сакатлъци из дръжавата, хората се палят като факли, контрабандата е в ПЪТИ повече от предишните, безработицата и тя в пъти, и през цялото време висим у телевизора и плюем по "предишните" и международното положение!
Друго какво направи това правителство, че не си спомням вече? Ааа, ронещите се магистрали, нали? Точно така. Айде да питаш работниците колко месеца не са им плащали, както и защо точно определени фирми са изпълнителите - винаги и навсякъде?! Обаче - Станишев е виновен! Не че го харесвам, само благодарение на Бочката взе да ми става не така антипатичен вече...

15.04 2013 в 20:59

Какво връщане ,кви 5 лева това е пълен ужас ако Станишев се класира въобще

15.04 2013 в 18:34

И на баба ми и е трудно и й помагам, ама нито тя нито аз плюем и бездействаме- работа му е майката, дори и на години да е човек, трябва да прави нещо смислено - баба например до скоро предаваше уроци по англииски... ХВАЛА на трудолюбивите хора

15.04 2013 в 18:14

Aз мисля, че тъщата е виновна!

15.04 2013 в 17:11

Всички лесно се обиждат и трудно вникват в думите на говорещия. Това показва колко сме повърхностни и защо сме на това дередже. Гласувайте за сладкодумците от бсп и едва ли някога ще видите по-високи пенсии....

15.04 2013 в 15:36

Явно не е станало ясно, че думите на Борисов бяха изкарани от контекста. Нека не се съсредоточаваме върху тези елементарни журналистически похвати и да не се хващаме за думите. Важното е какво ГЕРБ са направили до момента и какво ЩЕ направят в бъдеще. Аз вярвам в тях и тяхната воля да променят положението, в което се намира България. Завареното положение в което я намериха - разграбена, бедна, нефункционираща, никакво доверие от Европа в нас, никаква помощ от никъде....и това благодарение на предишните " хубавци".

15.04 2013 в 15:02

Станишев ще ни върне България ахахахахахахахаха, ти не изпи ли и не изяде ли вече ограбеното, как ще ни го върнеш?

15.04 2013 в 14:15

Иначе,весело си живеем тук-хумор,сатира и...шоута ,не ни липсват...