Атака: Протестите убиха дете, експлоатират невинни българчета

Последна промяна на 24 юли 2013 в 14:23 3980 43

Деца на протеста, Снимка: Сергей Антонов

Сигнал до Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) срещу използването на деца за политически цели и застрашаването на живота им в протестите подадоха депутатите от "Атака".

В сигнала хората на Волен Сидеров посочват, че вече 40 дни са свидетели на безобразна експлоатация на невинни деца. Те настояват да се въведе забрана за присъствието на деца по време на протестите.

"Недопустимо е да се позволява малки деца да бъдат използвани по този начин, да кръстосват улиците на София по малките часове, да стават свидетели на употреба на алкохол и наркотици, както и на хулигански, вандалски прояви", предупреждават националистите.

Според хората на Сидеров през изминалата нощ деца са участвали във вандалски прояви, сбивания и сблъсъци с полицията и жандармерията.

"Според Вас мястото на едно дете след  22 часа къде е? На "мирен, симпатичен протест", на който летят огромни павета, футболни агитки предизвикват масови сбивания и се изпиват десетки литри алкохол", питат от "Атака" председателя на ДАЗД Калин Каменов.

Националистите смятат, че протестиращите умишлено експлоатират децата, за да разчистят пътя към властта на провалени политици.

От "Атака" зоват Каменов да вземе мерки, като го предупреждават, че за детската смърт няма оправдание. В сигнала си националистите стигат и по-далеч, като изтъкват, че 6-годишната Елена, която загина след катастрофата на бул. "Цариградско шосе", е починала по вина на протестиращите.

"Вследствие на незаконните блокади на "мирните, симпатични протестиращи" вече имаме два смъртни случая заради забавили се линейки. Едно българско дете е мъртво. Ще допуснете ли още българчета да пострадат или да бъдат убити", обръщат се от "Атака" към Калин Каменов.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.07 2013 в 14:09

Заповядайте да ни кУригирате ако имате топки... но да не се получи любопитна изненада хахаха

25.07 2013 в 09:03

Това да го видя не го вярвам! А и кой с Фаистите? :)

25.07 2013 в 09:01

Ами не знам кой е дебилен, кой не, но аз съм баща и не ми пречи да си разхождам детето и до 12 ч. през лятото?!
А ти колко деца имаш? Смешник, атакист си май,а?

25.07 2013 в 03:07

само КУРектор за вас еййй друго не заслужавате мамудаба

24.07 2013 в 18:18

Без да навлизам в някакви пуритански настроения, има тук едни дежурни тролове, които нарочно предизвикват всякакви низки страсти и други, които пък лесно им се връзват, накрая става така, че всичко се изражда като в махленско комп -клубче от 90-те, докато си играят в мрежа, ето на, като положението сега от средата на коментарите към края ...

24.07 2013 в 17:55

Няма изтрит коментар срещу която и да е партия, стига да е на кирилица и да не е прекалено вулгарен.

24.07 2013 в 17:51

- Ко?
- Ректор
- Ко?
- Тъпак!

24.07 2013 в 17:48

Стефане, защо бе брат, пари ли взимаш, тъп ли си?
Иди веднъж на протеста и тогава говори. Протеста в светлите часове на деня трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за децата! Така се изграждат характери, а не като играят електронни игри и тъпчат чипс.
Споменах ли, че на Волен му пожелавам дълголетие за да се мъчи възможно най-дълго, наркомана мръсен?

24.07 2013 в 16:31

Ако продължава да дразни хората и руската армия няма да го спаси от линча който ще му спретне Българския народ в най-скоро време. Коректор лайнарски - отивай при началника си и го предупреди.

24.07 2013 в 16:28

Пълни глупости - вчера за пореден път властеимащите превърнаха законите в българия на пух и прах. Пияния Мухлъо Мухльов звънна от сърбия и каза колетете, че съм пиян на мотика и утре ще почивам.

По зкаон полицията е длъжна да подаде сигнал и да призове протестиращите да направят път. Това става с мегафони, и чак след като това не се случи може да преминат към други мерки. И използването на сила спрямо мирни хора не е позволено. Дори е забранено.

Нищо от това не се случи - за 30 секунди беше организирана атаката с/у мирните протестиращи. Нямаше време за нищо, освен тов ане беше ясно дали просто не се сменят на караула, както се случи няколко пъти вечерта.

За това министъра на вътрешните работи трябва да си подаде оставката на момента, а оня сръбски пияндурник няма да го коментирма - тоя е от тия дето трябваше д аму пръснем кофата още 89-та година .. опа да му е пръснете!