Борисов: Фидосова е използвала името ми

Последна промяна на 19 юли 2013 в 22:13 11591 25

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

Много пъти са ми казвали хора, много пъти са ми подсказвали, че Искра Фидосова работи от името и на Цецо Цветанов, и от мое име, аз не съм обръщал много внимание на това. Което е било грешно, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Вчера поканих госпожа Фидосова на разговор и след него тя прояви желание да напусне и ръководното си място в изпълнителната комисия на ГЕРБ, и като депутат в парламента, каза бившият премиер в интервю за БНТ.

Лидерът на ГЕРБ определи тефтерчето на Филип Златанов като „негативната част на нашето управление“.

Категорично не съм подозирал, че тези неща са се вършили четири години, каза той.

Борисов заяви, че е питал и Фидосова, и Цветан Цветанов дали са знаели за подобни неща, но те са отричали: „Ако беше с мое знание и под моя диктовка, аз нямаше да взема тези решения вчера. Но това, което съм казвал – да не се воюва с Президентството, да не се воюва с която и да е политическа партия по различен от закона начин, с тези термини „удрям”, с тези термини“.

Единственото хубаво нещо, което правителството е направило, е изборът на председател на ДАНС. Одобрявам Владимир Писанчев, той е добър офицер, офицер от кариерата. Аз му се обадих и му честитих. Като премиер, аз го направих заместник-директор на агенцията, каза Бойко Борисов.

Абсолютни спекулации са, че можем да направим коалиция с БСП, добави лидерът на ГЕРБ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.07 2013 в 04:22

абе това ти го казваш и много ме съмнява щото една жена каза по телевизора че имало голяма вероятност да стане ДОГОВОРИЛИСЬ

20.07 2013 в 15:36

Дете невинно,живота не познаваш...

20.07 2013 в 11:53

Ей то вярно и в ГЕРБ доста зомбита има .. кога се пръкнахте като партия кога пък и зомбита навъдихте. Един милион нямаха голям избор заради безумно тъпия изборен процес и гласуваха за ГЕРБ само и само да не е БКП на власт. Горе долу толкова гласуваха за БКП за да не е ГРОБ на власт. Все пак си миля че в БКП зомбитата са повече тях определено ги слагам на второ място след ДПС, но герб и атака добре е конкурират в борбата за олигофрени. Да не говорим какъв тъп популист е боко.

20.07 2013 в 10:41

ГЕРБ ще остане, защото въпреки че е имало негативни практики, днес доста добре раздути и украсени с помощта на червените агенти, здравата основа на свестните хора е по-голямата част. Иначе цялата съдебно-прокурорска гилдия е силно корумпирана, защото там има най-много мръсни сделки. Те всички до един са с огромно имотно състояние, почти е невъзможно да се намерят хора, които не си служат с "тефтерчета". Ще се оправят едва когато оправим конституцията. А дотогава трябва да издържим в тия условия. Дръж се Бойко, един милион избиратели са зад теб и ще се увеличаваме.

20.07 2013 в 09:24

Не мога и не мога да се нарадвам на Балкански и неговите производни и братята му по о(р)лъжие с техните производни. Бойко Борисов на практика е извън играта, но не им се вярва.. А, сещам се - хората могат да забравят какъв звяр е и трябва да им се напомня, напомня, напомня... И един ден всички герои от неговото време ще поемат по правилните пътеки, чисти и неопетнени... със съответния първи милион... и никой никога няма да им иска да доказват произхода на богатствата си, както си е било и досега... Ех, защо не успях при Гредитин...

20.07 2013 в 09:15

+1 - абсолютно! :)

20.07 2013 в 09:04

+1

20.07 2013 в 08:57

Балкански, потапяй се, шушумиго. След няколко дни като изтекат другарите в канала, ти ще си заврян в мишата дупка, от която изпълзя неотдавна.

20.07 2013 в 08:54

А ти си платена позитанска пачъ, вониш от километри на пот и гнилоч. Ти и професов Балкански сте на смени 24 часа онлайн, под всяка новина, изпълнявате чинно спуснатите задачи. Ще ти го кажа културно и ще се сбъдне скоро - ду хай го.

20.07 2013 в 08:47

Този банкянски подлец е готов майка си да продаде само да невлезе в Панделата. Главният МАФИОТ в аферата "Тефтерче" е Бойко Банкянски. Другите са само инцидентни изпълнителни. Главната линия е задавана от мафиота Боко Банкянски.
А сега управляващите да станат ДОГОВОРИЛИСЬ с Боко Банкянски
КОЙ СЕ Е ДОПРЯЛ ДО БОКО БАНКЯНСКИ Е ИЗГОРЯЛ
няма грешка и няма прошка - КОЙ СЕ Е ДОПРЯЛ ДО БОКО БАНКЯНСКИ Е ИЗГОРЯЛ - проверено за сетен път