Дайнов: МЗ да раздава хапчета на вярващите в конспирацията

Последна промяна на 20 януари 2013 в 17:08 2328 9

Евгений Дайнов Снимка: Сергей Антонов

Притеснен съм, че много българи поддържат теорията на конспирацията а нападението над Ахмед Доган. Тя е напълно невярна в случая. Толкова конспиративни и маниакално-шизофренни теории четох, че призовавам Министерството на здравеопазването да започне да раздава хапчета срещу конспиративни теории."

Това коментира пред Дарик политологът Евгений Дайнов.

"Много е неприятно да се живее в обстановка, в която всеки, въоръжен с пистолет може да влезе навсякъде и да заплаша. Рухването на реда в България е достигнало застрашителни размери. И всеки е изоставен от държавата. Доган е добър тактик, беше усетил преди три години, че е време да се оттегли от поста, защото вреди на политиката на партията. Тогава не успя да се откачи, не го пуснаха. С известно закъснение си тръгна и някой с по-добра репутация като новия лидер Лютви Местан да започна да вади ДПС от изолация", посочи Дайнов.

 "Каква конспирация има тук, след като всички бяхме чели доклада на Доган, преди изобщо да започне конгресът и всички знаехме, че той ще се оттегли от поста. Не може толкова много българи и то образовани да вярват, че това е постановка или конспирация", коментира още политологът.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.01 2013 в 12:16

Както винаги Дайнов е прав! Най-много ми хареса оценката, че Доган е добър тактик. Естествено е за всеки родител да остави в някакъв момент децата си сами, за да могат да се развиват, а не да останат лигави и хилави. Време е г-н Костов да започне да мисли в тази посока, още повече, че сега е точния момент за това (мисленето, не казвам действието), в противен случай има опасност вакуума в дясно да се запълни от нов политически субект . ;) Не мога да разбера, само защо някои хора продължават да обсъждат ГЕРБ и Бойко Борисов, за всички е ясно, че е необходимо само чудо за да възкръстнат. Ако прочетете доклада на Доган, ще видите, че ДПС се готви от сега дори да оспори резултатите от изборите, така че не вярвам да се впуснат и те в коалиция с Борисов - още повече такава коалиция за всеки е равна на политическо самоубийство.

20.01 2013 в 23:51

Дайнов, преди харесвах и музиката ти и коментарите ти.
Сега остана само музиката.

20.01 2013 в 22:25

Дайнов май непрекъснато пие хапчета за щастие, които са по-силни от хаповете срещу конспирации

20.01 2013 в 20:15

Може и да е така.... Г-н Дайнов е добре да препоръча пиене на хапчета и на онези, които още си мислят, че на 9.11 мериканците сами си бутнаха двете кули, а третата "потъна" /в буквалния смисъл/в земята, но не от срам. Хапчета да пият и тези, които още си мислят, че в Ирак не е имало ОМП. Хапчета да пият и тези, които още си мислят, че Костов като МП защитаваше като орлица кредитните милионери и червените барони. Хапчета да пият тези, които твърдят, че изборите в БГ се фалшифицират вече 23 години. Хапчета да пият всички, които знаят че Доган е ченге от ДС, самото ДПС е продукт на ДС и сащ и че ДПС е противоконституционна партия. И прочие...
Всички тези са "ненормални" и вярват в конспирацията. "Нахранете ги с хапчета", докато полудеят като останалите нещастници, на които кой откъдето ги хване им промива пилешките мозъчета от години наред.
*
Поредната мръсотия, която ДПС спретна на България, наистина не прилича много на конспирация. Това е един толкова тъп и зле режисиран манафски гамбит, че човек го е гнус дори да задава хилядите въпроси, които възникват от всевъзможните алогични действия на костюмираните маймуни на ДПС при различните персонажи на този отвратителен спектакъл като се почне от самият агент Сава /Доган/.

20.01 2013 в 19:17

Дайнов усети, че моментът е удобен да се хареса на някой (Борисов?)

20.01 2013 в 18:12

Дайнов иска да блесне с Нормалност.То,че наистина има нужда и ще е полезно да спрем е вярно ,ама да се подминава подобен интелектуален терор над публиката ,като обвиняваш в ненормалност жертвите -верно е оригинално.

20.01 2013 в 17:46

Дайнов, разбира се че не е "конспирация" !
Това е театрална сценка от детската градина...

20.01 2013 в 17:25

Така е като не си пие хапчетата .

20.01 2013 в 17:24

Коментарът на един национален предател за друг.