ДСБ: ГЕРБ ще пръскат пари предизборно, но после ще е страшно

Последна промяна на 03 септември 2012 в 19:54 1160 2

Радан Кънев. Снимка: dsb.bg

Политиката на съсипване на малкия бизнес, семейното предприемачество, на дребното фермерство в България е политика на ГЕРБ в услуга на близките на властта зависими от политиката фирми, на заграбени от ГЕРБ частни фирми, на близки до властта монополи.

Това обяви в понеделник Радан Кънев, член на Националното ръководство на ДСБ.

Вдигаме ръце от правителството, няма смисъл да действаме по правилата на парламентаризма, след като сме се убедили, че ГЕРБ нито може да ги спазва, нито може да се възползва от експертизата на десните политици или на останалите десни в България, обяви евродепутатът Светослав Малинов.

Ние ще съсредоточим всичките си усилия за политическа консолидация на избирателите на десницата със срещи из цялата страна, разговори с партньори, стягане на редиците на ДСБ, на нашите структури и започване на процеса на селекция на нашите кандидати, каза още Малинов.

Това, което се подготвят да направят ГЕРБ, е харчене на пари, което направи тройната коалиция през последната година от управлението си. Това е пореден тъжен паралел и се надявам, че българските граждани достатъчно ясно си спомнят фаталните последици от едно такова предизборно харчене от страна на Станишев, за да не бъде допуснато подобно харчене и от страна на ГЕРБ. Следващите години сметката се плаща много скъпо, все още плащаме сметката на Станишев донякъде с тези харчове, заяви Радан Кънев.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.09 2012 в 01:27

Управлението на ОДС докара на България стабилен лев и неколкократно повишени доходи, нанесе мощен удар върху организираната престъпност, по това време мутрите престанаха да безчинстват и да тормозят всеки дребен търговец... И още и още. Да, не всичко е било перфектно, но по-добро правителство последните 20 години не е имало.

03.09 2012 в 21:47

Явно РАДАНчо по-късно се е кач
ил на влака ДСБ/Държавна Сигурност България/.Нека види тяхното управление какво докара на България и тогава да мърморясва като вдовица за ...!