Двама самоковци влязоха с коне в кафене

Последна промяна на 17 февруари 2013 в 22:05 5093 4

Дивият български запад
Дивият български запад

Полицията в Самоков задържа двама хулигани, опитали да вкарат коне в заведение на градския площад, съобщи Фокус. Днес около 13 часа, докато течеше протестът срещу монополите полицаите се отзовали на необичаен сигнал, подаден на спешния телефон 112 - за двама младежи в неадекватно състояние, опитващи се да вкарат два коня в кафене в центъра на града. Изумените посетители на заведението наблюдавали как единият невъзмутимо въвел коня си от терасата на заведението във фоайето, дърпайки го за юздите и мъчейки се да го доведе при масите. Животното обаче упорито се съпротивлявало, а клиентите побягнали през другия вход.

При вида на полицейския патрул двамата се метнали на конете и с викове препуснали по самоковските улици. Те профучали покрай колите, прекосили училищен двор и след кратко преследване били задържани.

Единият ездач се оказа син на Янко Попов-Туцо, подсъдим по делото „Килърите”, а другарят му е стар познайник на органите на реда, задържан нееднократно за телесни повреди.

В полицейското управление хулиганите били изпробвани за употреба на алкохол – при единия дрегерът отчел 1.60 промила, а при другия – 0.37. Наркотичният тест пък отчел, че синът на Туцо е на амфетамини, а пробата на другаря му била положителна за всички възможни наркотични вещества.

Младежите са задържани за 24 часа и им е образувано досъдебно производство за хулиганство.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.02 2013 в 07:52

Много уестърни дават в последно време .

17.02 2013 в 23:13

"а пробата на другаря му била положителна за всички възможни наркотични вещества"

Ебати афтъра напраили тез младежи :D

17.02 2013 в 22:58

Кажи честно че му е била положителна за всички възможни наркотици :D

17.02 2013 в 22:20

Правили са се на каубои...