ЕК представя позицията си по бъдещите европрограми за България

Последна промяна на 12 ноември 2012 в 08:01 1514 1

Сградата на Еврокомисията. Снимка: totalservecy
Сградата на Еврокомисията. Снимка: totalservecy

В София ще бъде представена официалната позиция на Европейската комисия по разработването на Договора за партньорство и програмите, които ще бъдат финансирани с фондовете на Евросъюза в България за новия програмен период.

Това ще стане на среща между представители на българското правителство и генералните дирекции на ЕК, които отговарят за средствата по Общата стратегическа рамка на ЕС.

Днес ще бъде представена официалната позиция на ЕК за разработването на Договора за партньорство в България. В срещата на високо равнище ще участват генералният директор на Дирекция „Регионална политика", заместник-генералният директор в Дирекция „Селско стопанство и развитие на селските райони", директорът на Дирекция „Социална пазарна икономика" и началникът на отдел „Структурни мерки" в Дирекция „Морско дело и рибарство" на Еврокомисията. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.11 2012 в 11:21

Много директори, много нещо или както гласи поговорката "Много шеф, малко индианец". Ако е толкова демократичен ЕС да спуска всички субсидии пряко към крайния потребител при стриктни условия за които администрацията да следи, вместо да минават през 100 посредника и накрая за човека който рискува всичко и се труди остават трохите. И то само в случай, че въобще нещо е останало след големите акули които имат информация за програмите още преди да са спуснати отгоре и са ту земеделци, ту туроператори, ту строители предприемачи според това накъде духа вятъра.