Интерпол показа съучастника на атентатора

Последна промяна на 30 август 2012 в 20:17 2655 4

Предполагаемият съучастник на атентатора.

Интерпол пусна снимка от шофьорската книжка на предполагаемия съучастник на атентатора от Бургас.

В съобщението международната организация на криминалната полиция дава и фоторобот на заподозрения и посочва, че българските власти са помолили всички държави-членки на Интерпол да публикуват снимката.

Казва се още, че той вероятно говори английски с акцент и е висок около 1,70 - 1,75 м. Експертите предполагат, че произхожда от страна от Близкия изток, има тъмнокафяви коса и очи.

"Чрез работата си с глобалната полицейска мрежа на Интерпол българските власти правят всичко възможно, за да установят самоличността на отговорните за това ужасяващо престъпление", заяви изпълнителният директор на полицейските служби на Интерпол Жан-Мишел Лубутен.

Останките от главата и краката на атентатора от 18 юли, чиято самоличност все още не е установена, бяха открити от следователите след експлозията на бомба пред автобус, който трябваше да откара израелските туристи от летището в Бургас до курорта Слънчев бряг.

При атентата на летището в Бургас загинаха петима израелски туристи и българският шофьор на автобуса.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.08 2012 в 09:32

Поподстригал се е малко май...

30.08 2012 в 21:24

Иначе казано - всичките милиарди, дадени за подслушване на интернета, от всичките световни служби, са изхвърлени залудо. Интерпол не знае кой е тоя, както и местните не могат да направят друго, освен условен портрет.
Прочее, преди години имах съвсем същите очила. Освен това го бях ударил през просото, бях нещо към 130, и често влизах в запой. Вече не ходех с коса до гъза, значи снимката с късата коса май е моя, паспортна. Чудех се откъде ми е позната. Май още трябва да има някъде из къщи. Само очилата се сетих къде са, тука са.
В паспортния отдел сигурно пазят старите, по-лесно ще ми е те да проверят, че тука е бардак. Ако търсят мене - да се обадят. Ще си взема четката за зъби, и ще ида в районното, дип че е близо.

30.08 2012 в 21:15

Отче, ти едва ли не Богохулстваш :)))

30.08 2012 в 20:42

Дясната снимка си е Владо Йончев 1:1.