Мая Манолова: ГЕРБ ще окажат натиск над КС

Последна промяна на 20 май 2013 в 10:24 1482 5

Мая Манолова, Снимка: БГНЕС
Мая Манолова, Снимка: БГНЕС

ГЕРБ ще се опитат да окажат натиск върху Конституционния съд във връзка с искането за касиране на изборите. Такова предположение изрази пред TV7 червеното острие Мая Манолова.

Тя бе категорична, че партията на Борисов няма правна обосновка за искането си.

„Конституционния съд трябва да се произнесе дали е нарушен законът при провеждането на изборите. Това обаче се преценява според Изборния кодекс, в който именно ГЕРБ записаха изключително стеснена дефиниция за това какво е агитация. Сами си отрязаха главите“, заключи Мая Манолова.

Червеното острие призова ГЕРБ да „спрат да тупкат топката, защото са в тотална изолация“. Според Манолова с намерението си да предложи кабинет, Борисов ненужно бави работата на 42-рото Народно събрание, което има да решава неотложни проблеми.

„Трябва да бъдат променени маса закони, които се отнасят до начина, по който живеят хората. Страховете на хората са дали бизнесът ще има глътка въздух, ще се повишат ли доходите, ще си намерят ли работа”, подчерта червеното острие.

Според Манолова най-спешните въпроси, с които новият парламент трябва да се заеме, са борбата с монополите, защита за бизнеса и мерки срещу високата безработица.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.05 2013 в 15:41

Я си спомнете какви съмнения имаше за силно влияние на червените в/у предния КС! Какво се прави на ощипана мома - от тях няма по-големи ментърджии . ГЕРБ са като ученички в 3 клас в сравнение с тях!

20.05 2013 в 13:24

Болни мозъци са се кандидатирали за депутати, а се оказва че са и избрани. Точно Манолова визирам след братвежитре й за Костинброд и Информационно обслужване, които се оказаха кьорфишеци- сега и ГЕРБ бавели работата на Народното Събрание. Меко казано откровено безобразно изказване. По Конституция Президентът връчва мандат за съставяне на правителство на Партията или Предизборна коалиция с най-много гласове. Това че ДПС и БСП нямат сурат /лице/ да излязат заедно като коалиция на избори, като винаги след това се обединяват си е тяхна работа. Ако на Манолова не й харесва Конституцията - както се казва "торбата, пътя и за хляб. Да емигрира. А човека с когото живее се казва Ангел Найденов и също е депутат.

20.05 2013 в 12:29

никога не е имало и няма да има такива (невероятна жена и професионалист) в бкп-бсп или каквото там друго име си измислят

20.05 2013 в 12:12

ако имаш в предвид на жена в действителния смисъл на думата, може би да, но като човек си мисля че е пълна нула, или ако има нещо под нулата тя е там.
От нея самата лятото се чу че понякога и тя самата не се понася ио дори у тях се спори заради самия спор. На това баба ми му казваше терсене/опък/ човек. Не знам на какво се дължи една такава вербална агресия, но това е истината. Доколкото знам е омъжена/или живее/ за някакъв депутат от БКП-то. Никога, ама никога не бих искал да съм на негово място

20.05 2013 в 11:12

Мая е невероятна жена и професионалист. <3