Мая Манолова предотврати бой между СКАТ и "Атака"

Последна промяна на 07 юни 2013 в 13:46 16354 16

Сблъсъкът между Сидеров и Московски в пленарна зала. Снимка: БГНЕС
Сблъсъкът между Сидеров и Московски в пленарна зала. Снимка: БГНЕС

Зам.- председателката на парламента Мая Манолова (БСП) единствена успя да разтърве в кулоарите на парламента депутатите от "Атака" и журналистката от СКАТ Мария Цветкова.

Журналистката се насочи към излизащи от пленарната зала депутати от "Атака" малко преди края на парламентарния контрол, но Димитър Димов от партията веднага я атакува с въпроса: Кога телевизия СКАТ ще се извини на избирателите, че техният шеф Валери Симеонов ги е нарекъл лумпени.

Тя пък му отговори, че "Атака" са комплексирани от резултатите на изборите на Националния фронт за спасение на България (лидерът на партията Валери Симеонов е собственик на СКАТ).

Двамата започнаха да се карат, наобиколени от депутати от "Атака" и журналисти от други медии.

Квестори се опитваха безуспешно да ги разтърват, но Цветкова и Димов се разпалиха още повече, когато и останалите медии им обърнаха внимание. 

Скандалът, който всеки момент можеше да премине и във физически сблъсък, продължи близо половин час.

Единствено Мая Манолова успя да разтърве журналистката и депутатите от "Атака".

В първия ден от работата на 42-то Народно събрание Волен Сидеров почти се сби с друг журналист от СКАТ - Теодор Ангелов, пред сградата на парламента.

След това в пленарна зала лидерът на "Атака" налетя на бой на Ивайло Московски и Десислава Атанасова от ГЕРБ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.06 2013 в 22:47

Сидеров много добре се владее, чудесен актьор, всичките му избухвания и емоции са изиграни професионално, вербално е агресивен, обаче има много точно чувство за мярка докъде може да стигне,===

Жълтата журналистика пише всякакви небивалици за него, както и няколко платени драскачи на герб, бсп и дпс, които замърсяват форумите с простотии и измишльотини по адрес на Атака и лидера...

08.06 2013 в 09:06

Тия от Атака не са стока, но журналистите от Скат направо си търсят боя. На всяко видео се вижда как репортерите се бутат в него и му навират микрофона в лицето после от нищото започват да пищят истерично. Сидеров лесно се пали, но аз не видях да е ударил някой журналист. А вие?

08.06 2013 в 03:16

Нема к'во да са коментира.Сидеров е политическа проститутка и популистка,а освен това е с широки пръсти и ич не го е еня за България.Таа Мая,щом стои там да прай циркове,също е от най-големите боклуци.Орешарски пък като бил толкова умен и знаещ къде к'во да прай,що са фана на тоо убийствен за България кабинет?Най-малко 15-20г. наново ша загубим само от тия гласуваници за няколко месеца,а да не говорим ако тоя цигански кабинет стои цяла година,или цели 4г....Тогава наистина е край(не крах) за България и българи разни.

07.06 2013 в 17:54

''Официално регистрираните луди в България до миналата година са над 250 хиляди, а по времето на др. Тодор Живков бяха точно 194 206. Явно демократичният преход внесе смут в душата на българина и дъската му яко захлопа. Навярно, защото десетилетия наред той се бе отпуснал в ръцете на Държавата и неусетно привикна тя да го напрвлява и ръководи строго, но мъдро.''
Като разгледаме по-внимателно горният цитат и допълним,че близо половин милион българи си говорят сами,в общи линий излиза числото 300 000 хиляди.Толкова са и гласоподавателите на ''Атака''.
Предложението на РЗС е много своевременно,но ако въдворят ''Фюрера'',веднага ще изникне друго перде от близкото МУ обкръжение.
И като се има на предвид,че вече му знаем номерата,не знам дали сме подготвени за нов.За да не вземем, всички да си говорим сами.

07.06 2013 в 17:51

Майстор Балкански,всеки път като излезе новина за ''вожда''подскачаш като ужилен.Нали се сещаш,че който си го търси-си го намира.Рано или късно ще го ошамарят.
Днес,между другото,РЗС са сезирали прокуратурата за психичното здраве на Сидеров.Как ще коментираш новината?

07.06 2013 в 16:15

Стига с глупостите, тапа. Какъв кабинет орешарски, какви пет лева. Орешарски е чучело, кабинетът е на гея. Ама ти като една дървена производна няма да го признаеш.

07.06 2013 в 16:11

чудят се и Яне Янев и Волен Сидеров какъв цирк да направят. Те като Герберски производни, целят единствено дестабилизация на държавата. Няма да е никак лесно на кабинета Орешарски да работи

07.06 2013 в 16:00

Абе, давайте им по едни ръкавици, поне като има кютек да е интересен.Те и без това освен да ни забавляват за друго не стават:)

07.06 2013 в 15:59

Да бе, много съм съгласен. като е за волен - жълта журналистика, като е за Бойко - истина ви казвам...

07.06 2013 в 15:37

Сидеров нито "се е сбил", нито е "налетял на бой" - имаше само остра размяна на реплики във всичките цитирани случаи, всичко е заснето, който иска може да го види, глупави измишльотини са тия, жълта журналистика...