Михалевски: Откриваме "Тракия" на 15 юли, може да е дефектна

Последна промяна на 08 юли 2013 в 17:22 2635 5

Магистрала
Магистрала "Тракия". Снимка: БГНЕС

Срокът за откриването на последната отсечка от магистрала "Тракия" - 15 юли, ще бъде спазен, обяви в Бургас депутатът от БСП и бивш зам.-министър на регионалното развитие Димчо Михалевски, цитиран от БГНЕС.

Възможно е последната отсечка от магистралата до Бургас да бъде пусната за движение още в петък, уточни Михалевски. 

Той предупреди, че е възможно да има некачествено изпълнение на този лот.

По думите му в последните години е била наложена практика на дъмпинг на цените и изпълнители на подобни обекти са спестявали от качествени материали при строежите.

За откриването има идея да бъдат поканени всички живи министри и ръководители на пътната агенция, свързани със строителството на магистралата, за да засвидетелстваме уважение към тях, каза Михалевски.

Строителството на магистралата е започнало преди 40 години. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.07 2013 в 12:47

Дефектни са ни медийте, умрелите БСП-ати, турчоля и т.н.

09.07 2013 в 10:13

Ще предизвикат голям фурор ако докарат умрели министри.

09.07 2013 в 08:37

Може да е дефектна, ама може и да не е и ще се пътува от София до морето по магистрала - най-после след 40 години. Защо не я завърши Михалевски, като имаше тази възможност. За откриването ще бъдат поканени всички живи министри, без тези на Герб, защото те са "в изолация". Бесепарски им тъпотии.

08.07 2013 в 23:13

Дефектна му е динята на ДиНчо! Министърката (сегашната) подписала акт15, закани се да има в срок и акт16 - ама на ДиНчо от слънцето (кое ли е то?) динята му е презряла - чука на кухо и вътре само семки и бонбонки. Тези "хора с право да медиаторстват" мародерстват. За кухи лейки ли имат четящите ги или се надяват да не ги чете всеки. Скоро няма да ги четем. Те си хранят егото от околното внимание. Игнор и да ходи да полива асфалта да не дефектира!!!

08.07 2013 в 18:32

Единствената дефектна отсечка е тази преди стара загора - отсечката на станишеф, дето пропадна и е изрязаха на половина .. сега е супер терсене да се кара там посока бургас. Доколкото си спомням имаше и мобилни лаборатории за тестване на асфалта ... отделно нензам как свалането на цените 5 пъти спрямо предишната тройна коалиция е окачествено като "дъмпинг" шибани демагозиии...
дори си признаха, че немогат да е отворят, щотото още не им работи новото министерство на инфраструктурните кражби ... Който е карал по новата магистрала зане за какво говоря!
Отделно договорите си имат тма качествол ала бала, гаранции .. просто няма такива тъпотии... понеже немогат да наложат контрол и почват веднага дебилните извинения. МОЖЕ и да е Дефектна ... Може и правителството да е ДЕФЕКТНО? Не може - дефектно е ... щотото направиха дъмпинг с недъгави министри и зам такива ...