Мирослав Найденов: Може да има и гей компромати, очаквам още записи

Последна промяна на 08 юни 2013 в 18:18 4001 9

Мирослав Найденов. Снимка: Сергей Антонов
Мирослав Найденов. Снимка: Сергей Антонов

Възможно е да има компромати на хомосексуална основа, събрани чрез незаконни подслушвания - така се контролират политици и общественици.

Това заяви в интервю за Нова телевизия бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

Надявам се повече хора да добият смелост сега и да разкажат за преживяното, каза той.

Бившият вицепремиер Симеон Дянков беше обект на интензивно следене и подслушване, съобщи Найденов.

Факт е, че имаше скандал около нерегламентирано подслушване на мой колега. Детайли от ежедневието на този министър бяха достояние на хора, на които не би трябвало да бъдат, посочи Найденов.

Именно заради използването на СРС-та за следене на членове на кабинета "Борисов" често се стигало до скандали, защото определени министри разбирали, че службите навлизат в личното им пространство. В такива случаи страстите трябвало да укротява самият Бойко Борисов, разказа Найденов.

Той твърди, че записът на скандалния разговор между него, Бойко Борисов и Николай Кокинов в Банкя е направен чрез мобилния му телефон - "със съответен софтуер и това е извършено от структури, които би трябвало да не съществуват".

Тук въпросът е: Колко такива записи има, не само на мен с бившия премиер, колко такива записи има, които да бъдат активирани, когато някой се осмели да каже "царят е гол". Нищо чудно в следващите дни да пуснат друг компромат по мен, смята Найденов.

Не знам кой с какво и кого държи. Знам едно - аз никога няма да коментирам бившия премиер Борисов. Защото е бил премиер. Ние всички влязохме там заради него, заяви бившият земеделски министър.

Страх ни беше тогава не от това, че ще изгубим министерските си постове, а от това, че Цветанов имаше цялата власт на тази машина, която можеше да те смачка, както стана с лекарите от Горна Оряховица, заяви още Найденов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.06 2013 в 16:20

Фашистка Германия? ти да не си от агитката на Станишев? В общи линии БКП, КПСС и сродните им партии никой най-добре копират нацистите. Ако идеш до Нюрнберг на разходка и огледаш нацистките паметници ще разбереш за какво говоря. Сега явно не ти е ясно.

09.06 2013 в 11:04

ти от кои си? явно не си българин, защо говориш български?

09.06 2013 в 10:40

А докато вие се дърляте и раздухвате тази ненужна тема, полтиците спретват некой нов закон да си дигнат заплатите или земат нов заем дето после пак вие ще плащате или вместо една одобряват строежа на две атомни централи на петорна цена всяка….. а вие продължаваите да се дърпате за пишките и после се чудите защо сте бедни…. щото ви крадат най балъшки… ако правителството искаше да не се пуши – да спре продажбата на цигари а не да прави митинги и допитвания; ама не… едното го забрани, другото ще го отмени – и готово – вие сте на хорото; рипате и викате (за некой от играчите); докато има балъци, ще има и кой балъшки да ги обира… а те горките даже молят за още… За смех станахте чак в Африка; то кой ли сульо и пульо не се изреди да ви оножда, и все със същия номер…. ама чак такива балъци, от 10 пъти да не разберат номера…. ми как дане ви го турат и 11-ти път? А наистина ли сте долкова късогледи да не скивате че между герб и бсп има разлика колкото между левски и цска? Вие си викате, те си играят ( и ви разиграват) и си земат тлъсти заплати – от вас, щото вие си купувате билетчетата за мача и им давате последните си пари.

09.06 2013 в 09:24

С теб ли бе Миро?

09.06 2013 в 08:33

ЦВЕТАНОВ Е СЛУШАЛ И БОРИС ВЕЛЧЕВ И СИГУРНО ЗНАЕ НЕГОВИ ЛИЧНИ ТАЙНИ С КОИТО ГО ИЗНУДВА ЗАТОВА НЯМАХМЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР,А СЕГА КАТО КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ КАКВО ЛИ ИСКА ОТ НЕГО? !ИЗОБЩО МЕТОДИТЕ НА ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ ДОБРЕ СА УСВОЕНИ ОТ ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ И ПРИЛОЖЕНИ НА НАШИЯ НАРОД!

08.06 2013 в 22:25

По закон е забранено службите и органите да събират и съхраняват данни за сексуалната принадлежност на гражданите, това могат да правят само частни незаконни структури, но и за тях е наказуемо, ограмотете се малко юридически...

08.06 2013 в 20:31

Възможно е записът да е с... Миро Мършата. Дай факти бе. Възможно е баба ми да ми е дядо, но е малко вероятно. Имена!

08.06 2013 в 18:57

И от страх напълниха гушките.Та и нечии други. А пък някои извратени политици , като си признаят дет са извратени- и ще им е прошка. Та нали сме евро@ейци. И ние така искаме , без да се изхомиме!

08.06 2013 в 18:48

Този парламент е много гнусна пасмина! А правителсвото на Бадемов е страшна шайка, събрана от кол и въже! :(
Revolting!