"Нова телевизия" уволни Цветанка Ризова

Последна промяна на 24 август 2012 в 11:59 6470 3

Уволниха Цветанка Ризова. Снимка: Нова телевизия

 "Нова телевизия" уволни водещата на предаването „На четири очи“ Цветанка Ризова. Тя дълги години бе водеща на предаването . 

От ръководството на медията обясниха, че Ризова е освободена, заради некоректно поведение.

В официалното съобщение на медията, разпространено тази сутрин, се казва, че екипът на "Нова телевизия" е работил по създаването на ново предаване, в което Цветанка Ризова да бъде водещ.

"Екипът на "Нова телевизия" работи в продължение на три месеца по създаването на ново предаване, в което Цветанка Ризова щеше да бъде основен водещ. Ръководството на "Nova Broadcasting group" научи вчера, че в същия този период тя е водила преговори и с други телевизии. Благодарим за нейната работа в "Нова телевизия" и й пожелаваме успех в бъдещите й начинания", гласи официалното становище на телевизията. Не се споменава с кои телевизии е преговаряла Цветанка Ризова.

От есента в часовия пояс, в който вървеше "На четири очи", се завръща предаването "Всяка неделя" с водещ Кеворк Кеворкян.

Само преди дни от медията оповестиха, че Цветанка Ризова ще бъде водеща на новия съботен сутрешен блок "Събуди се...", заедно с досегашната си главна редакторка в токшоуто Мирослава Иванова.

Миналата седмица "Нова телевизия" се сбогува и с изпълнителния директор на медията Светлана Василева. Василева напусна, за да „поеме нови професионални предизвикателства“ и остави на поста своя досегашен заместник Дидие Щосел в „Нова броудкастинг груп“, която е собственик на „Нова телевизия“, „Диема“, „Диема фемили“, „Кино Нова“ и „Нова Спорт“.

Преди "Нова телевизия" Светлана Василева беше директор в ТВ7 и „Фокс“, а преди това заемаше ръководния пост при създаването на "Би Ти Ви". 

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.08 2012 в 06:36

Тази жена е удивително не -умна. И не - журналистка.
Да задаваш отговори, и да хлопаш с ресници в едър план, за събиране на овациите - не е журналистика. Това че събеседниците са по - никакви даже от нея, още не значи че тя е добра.
Грубо казано - вариант на Кеворкян. Слаба ракия.

25.08 2012 в 00:50

Водещата много добре се справяше с щекотливите теми на съвремието. Задавеше толкова "неудобни" въпроси на власт-имащите политици, че те се измъкваха от тях с лекота и оставяха перфектно впечатление на задрямалата публика.

24.08 2012 в 12:11

"Миналата седмица „Нова телевизия“ се сбогува у с изпълнителния директор" вярно, че "и" и "у" са една до други буквички, но все пак...