Огнян Минчев гневен - паяк му вдигна колата

Последна промяна на 29 януари 2013 в 16:37 883 16

Огнян Минчев. Снимка: БГНЕС
Огнян Минчев. Снимка: БГНЕС

Известният политолог Огнян Минчев е бесен, след като паяка на Центъра за градска мобилност вдигна автомобила му.

Вдигнаха ми колата общинските ченгета до Агенцията по вписванията. На 300 метра наоколо няма къде да паркираш, след 300 метра има тук-там свободно място на тротоар. Струваше ми 84 лева - да се задавят дано! Да спукат гума, задна, вътрешна, изля гнева си във Facebook политологът.

Следващият път, когато кметицата излезе да излива шербет по някакъв повод, ще изляза най-отпред с фишовете за глобите. В Агенцията по вписванията влизат и излизат стотици хора. По-лесно е за мутренската община да ги глобява, отколкото да осигури паркинг за една от най-посещаваните държавни институции. Мутри, истински мутри - при Софиянски, при Бойко Борисов и при Фандъкова. Могат само да удвояват и учетворяват глоби, данъци, даждия. Това е регулираната кражба, пладнешкият грабеж. А грабежът на скрито? Взех си колата от паркинга на Подуене. Глутница псета бясно ме залаяха. Добре, че бях вътре в колата... Приятна вечер, госпожо Фандъкова! - написа още във Facebook Огнян Минчев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.01 2013 в 09:20

"Глутница псета бясно ме залаяха. Добре, че бях вътре в колата… "
да беше сгазил няколко от тези въшливи псета които имат понеме права от нас хората !
Кметицата вместо да се подмазва на наглите кучкари да поразчисти столицата от помияри и техни защитници .

29.01 2013 в 22:40

На следващите местни избори, пак да агитира за същите мутри! Ние като не сме политолози си ходим пеша или си плащаме глобите тихо и кротко, въпреки, че сме се родили и живеем цял живот в ши**ната синя зона!

29.01 2013 в 21:22

Бългаеина когато чете някакъв материал го чете отгоре без да вникне по същество и започва да плюе
,затова сме на това дереже.Всеки народ си заслужава управниците които си избира.

29.01 2013 в 19:34

БРАВО!

29.01 2013 в 17:56

Ей, какви тъпи хора има, не мога да повярвам...
И за какво е тая злоба срещу човека? Всеки нормален човек би бил бесен, когато му вдигнат колата - всички знаем какво е в цвнтъра на грозната ни столица - ама си се гушим като мишки...и като стане въпрос за нещо нечестно - винаго БЪЛГАРСКИЯТ отговор е: "ТУК Е ТАКА!"
Това е България - "ТУК Е ТАКА"

29.01 2013 в 17:50

Около Агенцията по вписванията наистина е ужасно. Но решението не е в нови паркинги, а в това услугите й да станат електронни. Така няма да се налага да ходим до там.

29.01 2013 в 17:47

Абсолютно е прав за ограбването чрез паркинги и гаражи.
Когато всички са давали пари за глоби, къде има паркинги?
Само се прибират пари и нищо не се случва!
"Не му отива да говори така" напротив той говори на езика на хората, само Бойко се разбира от плебса без преводач.
Най-лошият въпрос у нас е "защо", плащайте си и не питайте никога какво става с парите, бъде равни!

29.01 2013 в 17:36

Нищо не сте разбрали! Минчев е гневен, че няма паркинги, а не че са го глобили.
"По-лесно е за мутренската община да ги глобява, отколкото да осигури паркинг за една от най-посещаваните държавни институции."

29.01 2013 в 17:31

Има - харчи нашите пари за маркиране на сини и зелени зони, едновременно с това разрешава строежи на блокове на место на обществени паркинги, непрекъснато съкращава свободните паркоместа с огради и нарочни знаци и маркировки... и в крайна сметка нагнетява колите и ги принуждава да извършват нарушения... От което глобяват хората и си пълнят хазната. Порочен кръг!

29.01 2013 в 17:29

"По-лесно е за мутренската община да ги глобява, отколкото да осигури паркинг за една от най-посещаваните държавни институции." - за съжаление напълно вярно. На много места правят ремонти, но след тях НАРОЧНО са премахнати свободни нормални паркоместа, за да може да гнетят хората към тяхната зелена или синя зона. Мръсници!