Орешарски назначи щерката на Нора Ананиева за зам.-шеф на Агенцията за детето

Последна промяна на 05 август 2013 в 10:36 12354 24

Ана Ананиева

Дъщерята на Нора Ананиева - Ана Ананиева, става зам.-председател на Държавната агенция за закрила на детето. Заповедта за назначаването ù на премиера Пламен Орешарски е от 2 август.

Нора Ананиева е вицепремиер в двете правителства на Андрей Луканов (1990). Тя е и едно от лицата във висшето ръководство на комунистическата партия - през 1990 г. е член на Висшия съвет, а от 1991 - на Изпълнителното бюро. Тя е председател на парламентарната група на БСП през 1990-1994 г. и зам.-председател на Народното събрание през 1994-1997 г.

Дъщеря ù Ана Ананиева е завършила право в Югозападния университет. Член е на Софийската адвокатска колегия.

Работила е като адвокат, главен експерт в Комисията за борба с корупцията в 41-то Народно събрание. Била е експерт в политическия кабинет на министър-председателя Сергей Станишев и в Държавната комисия по хазарт, пише в биографичната справка, публикувана на сайта на Агенцията.

Ана Ананиева бе кандидат за депутат от "Коалиция за България" на последните парламентарни избори. Тя бе №11 в листата в 24 МИР в София.

Ананиева е назначена за заместник на Ева Жечева, която бе върната на председателския пост от правителството на Орешарски, след като е била уволнена през 2002 г. за злоупотреби. За да получи отново председателския пост, от него бе отстранен Калин Каменов. Той определи уволнението си като политическо.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.08 2013 в 21:10

Фрида, не вярвам, че изобщо имаш такава част от силикона, която е за пред хора... Пардон, лексикона (каквото и да означава това)! :)))

06.08 2013 в 21:06

Това ли успя да сътвориш?! Ако работиш като журналист някъде, много скоро ще ти се наложи да си търсиш работа... ;) Колкото до буквите, един съвет: ако ти бягат много като четеш определени имена, консултирай се със специалист - психиатър или невролог.

06.08 2013 в 21:00

Ами това казвам и аз, бяха й я купили, ама немците нели не знаят кой е Бойко, си признали без бой, че не я познават. ;) Ей това е разликата между мислещите и чакащите хора. Едните биха били направили еди си какво ако знаеха какво трябва да се направи... другите просто правят каквото трябва. И вие сега може от 10 кладенеца вода да донесете, но фактите са едни: неграмотните трябва да си отиват.

06.08 2013 в 20:56

Зависи от гледната точка, за хора които не са завършили нищо през живота си "който не е почнал той не е завършил". Проблема ви явно е, че не можете да започвате. Колкото до "Гнусен идиот си Емилкаааа… чист, червен педераст, мен ако питаш" не мисля да питам прости хора за каквото и да било, но ще ти дам един съвет. Ако мъжете не те харесват и всички ти изглеждат "педерасти" :))) най-вероятно грешката си е в теб. (бих ти предложил да се убедиш сама дали съм червен педераст, но се опасявам, че няма да ми хареса упражнението)

06.08 2013 в 10:19

Ама те и на Калина щяха да и купят диплома бе, Емиле. Колко му е! "завършила право в Югозападния университет"
- то който не е почнал там не го е завършил това право.

"Работила е като адвокат, главен експерт в Комисията за борба с корупцията в 41-то Народно събрание. Била е експерт в политическия кабинет на министър-председателя Сергей Станишев и в Държавната комисия по хазарт"
- леле, на колко места е била назначавана - също като Калинка!

06.08 2013 в 02:29

да бе - езика ми отказва да цепи думите, като си мисля за това...

05.08 2013 в 21:59

Тази ще да е крайно некадърна - да е дъщеря на Нора Ананиева и да завърши право в Югозападния Университет...

05.08 2013 в 19:51

Югозападнал университет не се брои за образование, жалко подобие на човек- Емил Боев; "ти" си обида за кирилицата в името си! Ако имаха право на глас буквите щяха да ти се разбягат от названието, сигурна съм ;)

05.08 2013 в 19:48

И-миле, нещастник, ти ли си на пост тази вечер?? :)

Кой е другият незаменим експертен кадър с "опит", който е завършил това университетче?? ПЕЕВСКИ!!!!

Този университет май е създаден за най-простите номенклатурни отрочета, на които мама да им купи дипломка, а след това да им пълнят гушките с пари (а на някои и с доста храна!)...

Гнусен идиот си Емилкаааа... чист, червен педераст, мен ако питаш ;)