Протестът в снимки

Последна промяна на 18 юни 2013 в 01:30 24117 27

Гневът на България: ден четвърти Снимки: Сергей Антонов
Гневът на България: ден четвърти Снимки: Сергей Антонов

Четвъртият ден от протеста се оказа най-драматичният.

Късно вечерта напрежението пред централата на „Атака“ ескалира, хвърчаха камъни и бутилки.

Най-многолюден беше протестът в първите му часове. Пред Министерски съвет се събраха над 15 000 души.

Вижте протеста през обектива на нашия фоторепортер Сергей Антонов:

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.06 2013 в 22:19

Ми не ща да съм само "морален победител", бе - затова ходя редовно във фитнеса, иначе съм кротък чиляк, стига наоколо да нема некви дрогирани дегенерати, които се опитват да вандалстват в центърна на София, хвърлят камъни, чупят прозорците на Операта и т.н. Тия само ги чакам на гюме полицията да ги пусне по-близко да се пробват, хахаха...

18.06 2013 в 18:13

една протестираща вчера кат клекна на орлов мост и и видях сливата. същата кат на буда.

18.06 2013 в 17:24

Въпреки, че бях в първите редици на протестите и се мярнах на няколко снимки,
като видя какви биячи и то въоръжени със столове и бухалки, имаше пред атака, определено първите редици преотестиращи щяха да бъдат смлени. К'во да се прави, ако това е необходимо да се "запали" фитила на обществото аз съм съгласен да ме понатупат докато ги снимам и им викам еничари. А после като станат извънпарламентарна сила, куките ще си ги приберат, а приберат ли ги какво по хубаво?

Ние на протеста нямаме претенции да се саморазправяме с Волен - той иска да се саморазправя с нас - то се вижда ясно от снимките и от призивите и от всичко. Ние с ездрависваме с полицията, ние пеем полицията с нас, а биячите на Болен .. то се вижда и на видео записите и на снимките.

Въоражени еничари с/у мирни граждани - няма спор кой ще победи във директен физически сблъсък. Иначе и при нас имаше млади момчета на по 20-25 години които бяха трудни за озаптяване, но се справяме и ексцесиите си останаха за сметка на кюрдите.

18.06 2013 в 16:31

Ми аз съм ходил на прайда, какво. Имам и приятелки и приятели хомосексуални. Но ти понеже нямаш приятели и това с приятелството ти е странно.Та на прайда нещо нямаше много ентусиасти.. е имаше един двама в жегата дето анемично мяукаха до паметника на Левски ама в сравнение със Белградските чудеса това просто беше срамно. Както отбелязах в един преден пост след прайда едно от вашите момчета запозна капачката на коляното си с телескопа и после пееше тъжни песни.

18.06 2013 в 16:27

Пак майсторе влизаш у некви контрадикции ми се струва. От една страна слабовати от друга биячи.. то не може да ти се угоди на тебе. Всъщност какво значи "социални отряди" нещо като социална програма да се социализират анаболни дебили ли? В смисъл изкарват ги по улиците и им показват - ето това моето момче е трамвай, а това тролей... мда. Отделно вече мога да си призная (питах хайдуката и той каза, че давността е минала) че съм ги пробвал атакистчетата на бой и да ти кажа... слабовато. Имаше едно по така отворено момче дето реши да не бяга като другите, за което си решение съм сигурен, че после се е разкайвал жестоко. То само с химия не става пиленца, трябва си и практика. Айде леко и приятно, тая вечер нема да се занимавам с вас.

18.06 2013 в 14:19

Емо, благодари се на Цацаров! Който с наглото си антиконституционно поведение разколеба избирателя и доведе до наличието на 50% “гъбари”. Но той добре знае защо го направи – ако ГЕРБ бяха получили внушителен кворум в Парламента, щяха да реформират скапаната съдебна система и да поставят Прокуратурата на мястото й, там където е в цяла Европа – в рамките на Министерството на правосъдието. И да го лишат от абсурдната му недосегаема власт, граничеща с диктатура. Точно затова Цацаров игра като център-нападател за БСП на тези избори. Двете му акции – тази за подслушването и другата с бюлетините имаха главно ПРОПАГАНДЕН ефект. А юридически ефект – нула! Той все още няма преки доказателства за двете обвинения. А логиката на едно разследване е обратна – започва се от наличието на доказателства, за да се премине към обвинения. Цацаров тепърва ще трябва да отговаря за умишлено погазване на Конституцията! Умишлено, защото е юридически образован – това предполага, че добре я познава.

18.06 2013 в 13:32

Тя и майка ти гласува за мене, ама я понабих после и реши да си дръпне вота. Да и го дам ли?

18.06 2013 в 12:43

Скъпи глупако, много добре те разбирам, че като един истински галфон ти се чувстваш социално неадекватен сред интелигентни хора и искаш да ги набиеш. Разбирам те и защо имаш нужда да се обкръжаваш с себеподобни, за да не се чувстваш сам глупак. За съжаление, каквито и суплементи да взимаш и който и да набиеш, пак ще си останеш глупак и обществено безполезен загубеняк. Предполагам, че е ужасно да се чувстваш толкова безсилен, затова ти предлагам един сравнително лесен изход за теб - отиди в гората и там сред маймуните и други животни, ти ще се чувсваш като интелектуалец. Или като "умен" австралопитек. И няма да имаш нужда да ги биеш, ще видиш, че ще ти мине. Пък и ние обществото ще спечелим от липсата на такива като теб.

18.06 2013 в 11:57

Алоо, майсторът по психология! Спри да се излагаш! Тези хора нямат нищо общо с герб, защото са достатъчно умни, за да разберат, че между герб и бсп няма разлика и че проблемът не е в партиите, а в олигархията, която плаща, за да и защитават интересите - вчера Боко и бандата му, днес днес Олигарски, Местан или Волен и социалните (хаха) му отряди!

18.06 2013 в 11:40

Ах, да се просълзим от умиление на нЕкои от снимките. Деца рисуват по асфалта (може би бъдещето си на средна класа) , граждани събират боклука, деца размахват националното байраче също като на манифестация ... Сигурно нито един, ама нита един от тях не е гласувал за парламентарните понастоящем парти. Те са гласували за Радан Кънев, до един.