Само по малка нужда са ме записали. Очаквам голямата да дойде преди вота

Последна промяна на 27 април 2013 в 18:18 4446 14

Борисов заяви, че хората не се интересуват от подслушвания. Снимка: БГНЕС
Борисов заяви, че хората не се интересуват от подслушвания. Снимка: БГНЕС

Сега само по малка нужда са ме записали. Очаквам голямата да дойде преди изборите, заяви бившият премиер Бойко Борисов в Симеоновград.

Лидерът на ГЕРБ очаква още компромати преди вота - но на никой българин не му го пожелавам. И на вас, госпожо, обърна се Борисов към журналистка в Симеоновград.

Защото след това ще ви дойдат във вашата къща. Защото, ако не ги отразите добре, ако ви бъдат сърдити, или ако бъдете обективна журналистка, може да го сложат и във вашата тоалетна. И да видиш колко е неудобно пред колегите. Като поруган си. В дома ми са ми слушали тоалетната. Тези, които искат да ме защитават в Брюксел, българските демократи, каза Борисов.

Моите колеги имат забрана да ми говорят за това – какво излиза в българските медии. Имат забрана. Не съм чул, не чета вестници, не гледам телевизия, не слушам радиа, не искам да се интересувам. Само знам, че и в моята тоалетна ме подслушват. Всичко друго приемам, ама в тоалетната… Всеки българин ходи до тоалетна. Ако на вас ви сложат СРС в тоалетната, ще ви е приятно ли? Не! - отбеляза лидерът на ГЕРБ. 

Ти мъж имаш ли? – попита Борисов журналистка в Симеоновград. И допълни: Всеки човек си има личен живот, всеки си има душичка и сърце. Ако ви запишат и дадат твоя език - с мъжа, с детето, със свекърва, и го пуснат само него. Твоите колеги ще кажат – ама как може? Ние за теб такова мислехме, такава мила душичка си, а така говориш…

Борисов заяви, че хората не се интересуват от СРС и подслушвания.

Бившият премиер отказа да отговoри дали Мирослав Найденов е бил окабелен с микрофони и внедрен:

„Не знам. Единственото, което знам, е че съм достатъчно голям и нямам нужда от защита. Нито от мои подчинени, нито от другите, нито от третите. Прекалиха. Прави впечатление, че само аз съм обект – вече колко години. Другите не говорят ли по телефони, не правят ли срещи, не правят ли листи, не се ли карат в партиите? Всичко ли им е гладко и равно? За никой друг лидер няма, само за мен, всеки ден удари, удари, удари… Добре, че хората не гледат и не четат“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.05 2013 в 06:37

НЯМА НУЖДА ДА ТИ ЗАПИСВАТ "ГОЛЯМАТА" НУЖДА.ВСИЧКИ ТИ ВИДЯХА ОСИРАНЕТО И БЕЗ ЗАПИС.ПРОСТО ИЗЧЕЗНИ ЖАЛКА МУТРО.

28.04 2013 в 14:02

Със сигурност тогава ще е сюрюн;)

28.04 2013 в 11:50

Тези явно още очакват да им се размине, ако просто плямпат глупости. Сега било "компромати", преди с WikiLeaks (докладът на ЦРУ за контрабандата с амфетамини и връзките с мафията) беше "жълти издания". Лошото е, че има хора, които не мислят и пак ще гласуват за тях като роботи.

28.04 2013 в 10:59

Ейййй, мухи заблудени, няма такава цена за Белене, бе! Кога ще проумеете, че ви лъжат в очите?!

НЕК, финландският концерн "Фортум" и "Росатом" още на 30 ноември 2010 г. са фиксирали цена на двата блока на АЕЦ "Белене" - 6,297 млрд. евро. И това за 2 реактора!

Само за сравнение - Бойко иска да строи 7-ми енергоблок в Козлодуй - ЕДИН енергоблок, вместо ДВА енергоблока в Белене, на цена 10 млрд.евро!!!

Бащицата Боко ви направи луди калинки, ама вие продължавате да му вярвате! Е, нема толкова заблудени хора!

28.04 2013 в 10:54

И ако тоя, където казваш дали заместник или нещо е знаел за нещо нередно и им е казал, не го знам кой е, маминката му да иба. - цитат.

28.04 2013 в 09:18

Преди вота ще има разпити в прокуратурата. И там пак куърт капан: ако кажеш "да" - лошо, ако "не" - не сме водили такъв разговор - още по-лошо. От "Голямата нужда" никой няма да се интересува, то цялото ГЕРБ е нещо такова - така си мислят, така си говорят, така действат зад гърба ни. Гербовска работа.

28.04 2013 в 09:06

Борисов, със сигурност е по-добре да те слушаме как пикаеш, отколкото как говориш!

28.04 2013 в 08:27

"Очаквам голямата да дойде преди вота. "

Не! Голямата ще дойде НА САМИЯ ВОТ - 12.05.2013 г. Тогава Боко Будата по принуда ще клечи целодневно там. Да си вика хора да го подмиват. Впрочем...има си достатъчно.

28.04 2013 в 07:41

Чака инструкции.

28.04 2013 в 07:33

Тоест, това на записа не го е казала голямата уста Бокова в хола, ами гъзът Боков в тоалетната?
АнаЛЛизаторе, къде си да ни разясниш ситуацията?