Цветанов: БСП компенсира липсата на качества с черен PR

Последна промяна на 05 април 2013 в 14:59 2644 10

Цветан Цветанов Снимка: БГНЕС
Цветан Цветанов Снимка: БГНЕС

Сигналите за нерегламентирано подслушване са черен PR, който трябва да попълни липсата на ясна предизборна програма от страна на БСП. Това коментира бившият вътрешен министър Цветан Цветанов по време на посещение във Велико Търново.

„Не е имало незаконно подслушване на политици и бизнесмени по време на моя мандат. Аз знам какво съм правил и ви уверявам, че това е пълна лъжа, че министърът на вътрешните работи е разпореждал незаконно подслушване за определени политици и бизнесмени“, коментира Цветанов.

По-рано днес пред bTV червеното острие Мая Манолова обяви, че през управлението на ГЕРБ са били искани по осем разрешения за СРС-та на час. Според нея случаите, при които са използвани СРС-та, са се увеличили три пъти.

Цветанов за пореден път коментира, че атаките на социалистите са неоснователни. Според него фактът, че анонимният сигнал излиза в навечерието на предизборната кампания, е доста показателен.

„Всяка една подобна спекулация не кореспондира с истината и мога да ви уверя, че всичко, което се прави и се прилага като реализиране на специални разузнавателни средства, става по законно установен ред. Странно е, че подобни анонимни сигнали излизат точно в началото на предизборната кампания. Това е част от компанията, която ще реализира Българската социалистическа партия, защото няма какво да предложат“, заключи шефът на предизборния щаб на ГЕРБ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.04 2013 в 18:01

То понеже Цецо Физкутурата има такива страхотни качества, че няма накъде - високообразован, интелигентен, скромен, почти безимотен, с много заеми от банки за апартаменти, бедни роднини и те с по няколко апартамента, за сметка на това в добри отношения и всекдневни разговори с прокурори (които привикват журналисти "за справка"), съдии (които осуетяват проверки).

Големите протести ще са след изборите, най-късно напролет. Дано дотогава е останало нещо неразпродадено.

05.04 2013 в 17:22

манииии намерил кой за качества да го говори , св.Цвиконий Многокъщник, само погледни портрета на Пламен Грозданов и се гръмни бе Цецоууу!

05.04 2013 в 17:03

Хахахаха, искрено ме разсмя! xD

05.04 2013 в 16:47

Сигналите не са само анонимни. Станишев е получил анонимен сигнал. Днес обаче генерал Тончо Михайлов заявява в прав текст, че в рамките на закона е извършвано незаконно подслушване, плюс мръсни поръчки на Цв. за дискредитация на неудобни лица.

05.04 2013 в 15:56

Офф медия има ли нужда от такива коментатори ?

05.04 2013 в 15:44

Онова, което е реализирано като същество, каквото се прави по отношение на хипотезата за изречение, е това, което се опитва в качеството си на задник, да бъде онова, за което лицето е заподозряно в мисъл. :-)

05.04 2013 в 15:29

Защо това противно същество пак се опитва да състави изречение?

05.04 2013 в 15:21

На въпрос дали лицето-плехар ще рони кървави сълзи от хранопровода или не, лицето отговори: Абсолютно!

05.04 2013 в 15:12

Всъщност, нека да го кажем в цви-стил: Това, което е казано, че лицето е плехар, е пълна истина, което е прост, ви уверявам в което, че това лице, което е изпратено като сигнал, ще лежи в това място, което е като хипотеза, която е панделата.

05.04 2013 в 15:09

Плехар прост, скоро ще рониш кървави сълзи - познай от къде - в панделата.