Бекали: Фабрини ще струва на Левски 12 хиляди евро на месец

Последна промяна на 02 май 2019 в 11:10 999 0

Джовани Бекали призна пред "Тема спорт", че има възможност Левски да привлече италианския плеймейкър на Ботошани Диего Фабрини. През този сезон Фабрини има 25 мача в румънския елит, ка­то в тях е отбелязал 5 гола, а тимът му заема трето място във втората осмица на шампионата.

"Аз го харесвам много. Той е в Ботошани, ще стане сво­боден агент в края на сезона и няма да струва нищо. Мо­же да го вземем за една година и да му се плащат по 12 хи­ляди евро на месец, като в договора да има клауза за удължаване с още два сезона, в които да взима по 15 хиля­ди евро. Ако нещата с него не потръгнат - казвате си "чао" след първата година. А не да го държиш 4 сезона и да го ча­каш да заиграе. Ако се докаже - продължава при по-добри условия и всички са доволни. Но много зависи кой ще ста­не треньор на Левски, за да се види дали той ще го харе­са", заяви Бекали.

Диего вече е наблюдаван няколко пъти от хора на Лев­ски.

Интерес към бившия национал на Италия има и от Динамо Букурещ. Сини­те пък проявяват интерес към нападателя на тима от румънската столи­ца - италианеца Матиа Монтини. Освен това 26-кратните шампиони са близо до подпис с 25-годишния малийски национал Ибрахима Тандиа. Той е играч на друг тим от северната ни съ­седка - Сепси. В 31 мача този сезон Тандиа е отбелязал 10 гола. Футболистът става свободен агент след края на кампанията.