Цяла нощ телефонен тормоз за шефа на Славия и двама съдии преди мача с Ботев

Последна промяна на 25 април 2018 в 11:45 2407 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви пред “Нова”, че цяла нощ е бил подложен на телефонен тормоз. Той заяви, че хора от Ботев са дали неговия номер на феновете, както и тези на шефа на съдиите Йордан Сталев и на рефера на полуфинала за Купата на България Станислав Ставров.

“Много съм доволен, че полицията взе телефона ми и проверява всички заплахи срещу мен. През годините съм свикнал с обидите по стадионите, но сега цяла нощ бях подложен на тормоз. Някой от Ботев е дал номера ми на феновете и получавам обаждания.

Дадени са телефонните номера на шефа на съдиите Йордан Сталев и на рефера от мача Станислав Ставров. Къщата на директора на Съдийската комисия е боядисана в жълто. Заплашват по телефона хората и техните деца. Полицията е записала нашите номера и прави поверки“, разкри босът на „белите“.

“От Пловдив на стадиона бяха дошли хора, които не се интересуваха от мача. Бяха с цел да се сбият. Дори след края на срещата, пътувайки към ул. „Граф Игнатиев“ видях как хора от две пловдивски коли се бият на улицата. Имаше задръстване, бяха слезли от автомобилите и се биеха помежду си.

Който е гледал вчера срещата между Славия и Ботев, е видял, че в нашата публика имаше стотици малки деца, а в сектора с гостите имаше озверяла тълпа, която хвърляше бомбички. Когато видяха сериозното полицейско присъствие, малко се укротиха“, обяви Стефанов.

"Има изстъпления по стадионите, които граничат наистина с терор. Не може 1000-2000 души ултраси да тормозят цялата страна, правят си маршове и си правят побоища", коментира президентът на Славия.