Войната за ЦСКА продължи и след търга

От "Армията" дават синдика на прокурор, аматьорският тим се чуди защо парите не бяха извадени преди фалита

Последна промяна на 30 май 2017 в 18:23 2224 0

Снимка Спортал

Войната на тема "ЦСКА" продължи след търга, спечелен от фирмата на Иван Велчев - Кюстнендилеца, близък до Гриша Ганчев. "Ред Енималс" даде оферта от 8 милиона лева. Но точно спечелилите ще пускат жалба до прокурор.

"Армейци,

ЦСКА ще подаде сигнал до прокуратурата и жалба до Министерството на правосъдието във връзка с действията на синдик Дора Милева около проведения търг за активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност).

Госпожа Милева не осигури равни възможности за участие на всички страни и е допуснала подмяна на оферти от страна на фирмите и физическото лице, свързани с Кирил Домусчиев", написаха от ЦСКА-София.

Каква е ролята на синдика вече? Важна. Тя трябва бързо да разпредели парите. И веднага почва срокът за плащане от 7 дни. Целта явно е обаче да не плаща веднага чрез процедурни хватки. Защо? Победителите си знаят.

В същото от ЦСКА 1948, чиято оферта беше за 3 милиона лева, пуснаха също декларация с учудване защо просто ЦСКА не е бил  спасен от фалит, тъй като стигаха доста по-малко от 8 милиона лева.

"Армейци,

Днес фирма "Ред Енимълс" ЕООД предложи оферта за емблемата на ЦСКА в размер на 8 млн. лева. Засега не е ясно дали сумата наистина ще бъде заплатена. На този етап, офертата е просто заявено намерение, а плащане не е извършено.

Твърди се, че "Ред Енимълс" ЕООД представлява интереса на г-н Гриша Ганчев. Това поставя логичен въпрос:

Защо през 2016 г. г-н Ганчев не оздрави ПФК ЦСКА АД, след като с половината от тези 8 млн. щеше да стартира този процес? Още повече, че при оздравяване на ЦСКА, плащанията щяха да се разсрочат във времето, а сега офертата от 8 млн. лева трябва да бъде платена накуп и то до няколко седмици.

Ако през 2016 г. Гриша Ганчев бе стартирал оздравителен план, ЦСКА нямаше да фалира. Дори вече щеше да се е върнал в Първа лига, минавайки по своя честен път. Армейците нямаше да сме разделени. Нямаше да има "припознавачи" и "авиатори".

Армейската общност бе лъгана твърде дълго. Призоваваме всички "червени сърца" да следят внимателно събитията в следващите седмици. И да се запитат:

Кой имаше интерес от фалита на ЦСКА?

От Ръководството", гласи текстът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !