Япония ще снима филм за грациите ни

Последна промяна на 09 юни 2017 в 11:40 1697 0

Японската телевизия "NHK" ще снима филм за националния ни отбор по художествена гимнастика по време на лагера, на който грациите заминават на 13 юни (вторник).

Припомняме, че Илиана Раева договори ежегодни лагери за националния ни отбор – ансамбъл и индивидуално, от тази година до 2020-та, когато е Олимпиадата в Токио. 

Преди седмица журналисти от националната медия направиха първото интервю за филма с Илиана Раева. Те с нетърпение очакват отбора и треньорите в Япония за първия си лагер.

Две седмици екипи ни японската телевизия ще бъдат близо до българските състезателки и ще заснемат подготовката им. Местните ще се опитат да предадат промяната в малкия град Мураяма – малък и провинциален, по време на престоя на звездния български отбор.

Интересът на японците беше огромен още при посещението на Илиана Раева и Мария Петрова за сключване на договорите за сътрудничество. Тогава председателят на родната федерация по гимнастика бе избрана за вицепрезидент на създадения организационен комитет Роуз Камп, който реално домакинства на българските състезателки.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !