Раева: Не си продаваме къщата и Наско не е чупил диня в главата ми

Последна промяна на 26 ноември 2016 в 12:09 6078 2

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на най-разпространените слухове по адрес на семейството й.

Най-горещият от тях е, че с Наско Сираков имат финансови проблеми и продават луксозната си къща в Драгалевци, който периодично се появява и обикновено информациите се придружават с линк към сайт на агенция за недвижими имоти.

"Това може само някой малоумник да го измисли. Тотална лъжа. Какъв частен изпълнител ще ни вземе къщата? Значи някакви медии писаха преди години, че Наско ми е разбил 15-килограмова диня в главата.

Е, как съм оцеляла! Писаха, че имам анцуг със златни камъни, на стойност 25 000 евро, и ме снимали с един златист анцуг, който струва 300 лева. Трябва да си най-големият тъпак да не можеш да прецениш, че това не може да бъде злато", избухва Раева пред "7 дни спорт".

Тя коментира за пореден път и скандалите с легендарната треньорка Нешка Робева, които доминираха информационния поток през отминалата седмица.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1124

2

Калина

26.11 2016 в 19:02

Префърцунена кукла!
Стига си занимавала обществото със семейството си! Никой не се интересува от теб и колкото, и да ти се иска, за теб никога няма да се каже, че си изключителна жена!