Хороскоп за 4 – 10 януари от Антония Мечкова

хороскоп

Последна промяна на 04 януари 2020 в 00:00 1190 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Пак се задават празници, та още през уикенда обмислете програмата си. На Богоявление Овните май ще поемат и част от задължения на рода и познати, това ги изнервя и през следващите дни, от сряда до петък се очертават поводи за разправии с околни. По-добре се съсредоточете в лични дела и ограничете общуването до най-близки и обичани хора. Не че те са идеални, но с други ще изглаждате неразбирателствата дълго. Верни приятели помагат за компромис. Влюбените сериозно да анализират кое поражда противоречия във връзката...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Хубаво 7-дневие, макар проблемите да не са малко. За деловите неща е редно да имате ясен план дори и да не се разбирате много с някои шефове и колеги. Телците да не се увличат по купони и празници, поводи за наздравици има, но работата няма да ги чака. На Ивановден следвайте точно графика си, сряда ще бъде напрегната и от усилията ви зависи успехът и на екипа. Четвъртък може да ви отведе на път и сред непознати, периодът подсказва нови шансове за изява, доход. Обвързаните да ценят повече избраника си, истинска опора им е.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Предстоят динамични дни, а и промени, за които може би се готвите отдавна. Така че през уикенда се мъчете да заздравите връзките си с колеги, познати и близки. Подкрепата е важна за Близнаците, а и те правят доста за общия успех. От Богоявление задачите ви се множат, но сега старанието ви няма да остане невъзнаградено, сряда ви предлага нови шансове за дейност, печалби, съюзи. В четвъртък се включвайте и в чужди проекти, петък ще ви радва с хармония у дома. Ако сте пред труден личен избор, семейството ви неотстъпно ще е с вас.

РАК (21.06 – 21.07)

Празнични поводи току ви събират с повече хора, вероятно е да ви търсят и за услуги. Е, бързо ще се убедите, че така пилеете сили и време за чужда полза. Група Раци ще свият кръга на общуването си още в сряда – едно, че в работата възникват редица пречки, второ, доста лични въпроси чакат решение. Новите възможности за изява и печалби, които ви разкрива началото на тази делова седмица, изискват задълбочен анализ и планиране, петък е за контакти с онези, с които свързвате бъдещите си стъпки. Любовта очаква цялото ви внимание...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Тези 7 дни ви изпълват с енергия за професионална изява и промени, обаче не забравяйте и грижите за тонуса, щадете силите си. Лъвовете да отделят повече време за най-близки, май трябва да парират ревност, опити за намеса в личните им неща. Още от уикенда сте дискретни за такива грижи. Богоявление и Ивановден ви подтикват да рискувате в работа, а позитивните промени зависят от укрепване на ефективни съюзи с влиятелни хора, обновяване на методи и идеи. Припряността ще носи критики, тревоги за пари, защо да не ги спестите?

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Сега празничните поводи са доста, но вие не се поддавате на купонджийското настроение в кръга си. Девите са наясно, че в деловата сфера ги чакат доста задачи, а и трудностите пред изявата им няма да са малко. Е, в понеделник не прекалявайте с придирчивостта, всички имат слабости, вие също. На Ивановден заздравявате важни партньорства, но от сряда бъдете много бдителни, възникват сериозни пречки, не бива да надценявате свои знания и умения. Петък е за близките, уважават приноса ви и ако други го премълчават.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас това 7-дневие е динамично и по-напрегнато, но благодатно за укрепване на делови и лични партньорства. Още уикендът изправя доста Везни пред куп сериозни пречки, да не прибързват с решения, а да търсят мнение на близки, на които държат. На Йордановден някои от знака ще дадат заден ход, ще се мъчат да заобиколят трудностите. На Ивановден помагате на познати, ако трябва, намирате посредници. Сряда ви радва с резултати и равностойни съюзи, в следващите дни се уверявате колко ви ценят околните. В любовта е очевидно.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

До Ивановден трябва да събирате търпение и да ви се струва, че за дела и лични неща околните не ценят приноса ви. Скорпионите не се предават пред трудностите, които уикендът очертава. В понеделник не споделяйте идеи и планове, случаят ще изненада по-дискретните с още възможности. Вторник и сряда ще ви карат да работите с равномерно темпо, задачите валят, а шефовете си гледат свои грижи. Четвъртък ще ви увери: действате в правилната посока, но резултатът се бави заради други фактори. Помощта на близки е незаменима.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Поводи за купони бол, та не е зле да се придържате към някакви ограничения. Иначе хапване, пийване, компании могат да докарат и яд. Е, ако Стрелците не прекаляват в нищо, да внимават и в каква среда попадат, тревоги може да имат и заради неподходящо обкръжение в понеделник и вторник. От сряда дълбаете в работа, но задачите са трудни, възникват пречки, дано разчитате на подкрепа от влиятелни хора. Преценете какво можете, къде ви трябват помощници, до петък ще намерите. Необвързаните да не рискуват с авантюри, не водят връзка.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

До Ивановден ще положите значителни усилия да туширате поводи за спор с близки и познати, някои от знака временно замразяват делови начинания, за се включат в чужд проект. Козирозите наистина да не прибързват, за доста задачи ще им трябват услуги от околни, а в други случаи предварително ще се мъчат да си осигурят закрила за решаване на болните административни въпроси. В сряда стриктно уреждайте детайлите в самостоятелни начинания, в четвъртък убедете колеги в правотата си, за лични неща и в петък разправия не е нужна.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът ви товари с повече делови задължения, а вие сте готови да давате и нови обещания за услуги. Водолеите да внимават да не си създадат проблеми с бизнес партньори или с близки, на Богоявление е добре даже да забавят темпо, да обмислят по-грижливо действията си. На Ивановден сте сред онези, които следва строго да си подбират компании, възникват ненадейни проблеми. Сряда предлага условия за изява и печалби, но нека да не са на гърба на познати и колеги, уреждайте стриктно финанси и правни детайли и през следващите дни.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Тези дни идват с много празнични поводи, можете умело да съчетаете полезно с приятно. Още през уикенда Рибите уговарят на маса делови партньорства и изяви, важно е от понеделник да търсят най-прагматичен начин за реализиране на идеите. На Ивановден не оставяйте недовършени неща, макар че спънките в работата ви са доста. Няма защо да бързате до четвъртък, до тогава всеки детайл в начинанията показва умения, находчивост и постигнатото много ви радва. В любовта ценете топлотата, която ви дават, времето не е за авантюри...

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !