Хороскоп за 7 – 13 декември от Антония Мечкова

хороскоп

Последна промяна на 07 декември 2019 в 00:00 2255 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Седемдневието е богато на празнични поводи, а вие сте пълни с какви ли не идеи за изява и печалби. Овните да не се съмняват, ще започнат благотворни делови промени от вторник до петък, няма защо да прибързват с инициативи. От събота част от знака отделят голямо внимание на домашни, рода, приятели, ала понеделник ги огорчава, че не ценят високо усилията им. Не го правете тема за спорове, а следвайте задачите си, скоро нещата ще станат очевидни и приносът ви ще е приеман с благодарност. За необвързаните – хубави шансове.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

До началото на работната седмица можете, а и би трябвало да отделите повече време на близките, бита, отдиха. Телците да използват паузата за изясняване на проблеми в обкръжението си, иначе във вторник може да пропилеят време и пари за оправяне на премълчаваните неща. Ще ги промените към по-добро още в сряда, но трудностите не са малко, а и ще зависите от по-влиятелните хора в службата, дома. Петък ще бъде и уморителен, и радостен – избягвайте големи компании, за да се насладите необезпокоявани на лични постижения и на обич.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът изисква от вас търпение, не сте наясно с куп неща и ще ви бъде по-спокойно, ако се държите на втори план поне сред близки. Близнаците да не настояват за уреждане на лични въпроси през уикенда, припрени стъпки за брак, съжителство после ще дават кисели плодове. От понеделник сте твърде настойчиви за делови идеи, вторник е пълен с пречки, но няма да ви откаже от вашия план. В сряда тактично искайте услуги, шансът ви е в сътрудничество с околните. Бъдете грижовни към тонуса си, път и купони доста ще ви уморяват.

РАК (21.06 – 21.07)

През следващите 7 дни не се изтъквайте в службата и между познати, има куп поводи за празнични срещи. Раците търсят връзки за изява и печалби, да не ги афишират в понеделник, ще им се открие ненадеен шанс. Дано интуицията ви подскаже кои са ползотворни, във вторник някои ще останат разочаровани от оферти или по-уморени от работата. Сряда променя нещата към добро, бъдете отстъпчиви с околните, а в следващите дни грижливо контролирайте разходите си, има риск да останете на червено. Отложете временно решенията в любовта.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Предстоят напрегнати дни. И да ви съветват да бъдете търпеливи, едва ли ще се слушате околните. През уикенда е редно Лъвовете да анализират развоя на делата си, може да не са забелязали пропуски и даже грешки. От понеделник бъдете гъвкави, ще си спестите споровете с близки, във вторник и сряда няма да споделяте делови проблеми, макар че поемате и дял от чужди задачи в екип. В четвъртък не разкривайте нови идеи, зависите от по-авторитетни личности, а в петък, щом не сте съвсем наясно със ситуацията, не прибързвайте с действия.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Тези 7 дни са динамични и напрегнати, дано от събота обмислите точен план за действията си. В понеделник доста Деви трябва да изчакат за одобрение или помощ от шефове, във вторник начинанията ще започват трудно и с известно разочарование от сътрудници, партньори. Е, до петък ще се огледате за по-подходящи и съвестни хора, проучвайте подробно оферти, финансови въпроси. Не демонстрирайте извънредна смелост, дискретността сега е по-печеливша. Влюбените да градят връзка върху общи интереси с избраника, а и с реализъм.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас 7-дневието е спокойно и ведро, макар че през уикенда може да не остане време за домашни задължения. От понеделник усилията на много Везни в работата са плодоносни и все пак да не развързват неразумно кесията си, иначе до четвъртък ще ги налегнат финансови грижи. Радвате се на обичта на близки вкъщи, в компания, хармонията с любимия е завидна. В четвъртък обаче се дръжте настрана от чужд спор, ако не ви засяга лично вас. В петък задачите са доста и тежки, дано разчитате на проверено сътрудничество с колеги, познати.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Влизате в период, който може да бъде доста добър за делата ви, през уикенда влиятелни личности са благосклонни към вас. Само че Скорпионите следва да си знаят мярката във всичко, някои не преценяват точно докъде да простират амбициите си. Може би любимият ще ви помогне за преценката? Понеделник е изпъстрен с пречки, следвайте строг план, още във вторник старанието ви ще доведе новите шансове за изява. В сряда грижата ви да е за балансирането на бизнес съюзите, но не изпадайте в дребнавост и не поемайте излишни рискове.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие вади на преден план взаимоотношенията, през уикенда вашето внимание може да не е само към по-близките. Съвети на влиятелни хора ще помогнат в понеделник и вторник да намерите нови подходящи партньори за работа, навярно група Стрелци ще изчакат какво ще им предложат като изява и печалби. В сряда бавите топката, откривате интриги, неподозирани пречки, до петък ще трябва да поемате и чужди задачи в екипа си. Подкрепата на нови шефове и предани любими ви води напред в кариерата, не бързайте излишно.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Вашето 7-дневие не е лошо, но малко повече дисциплина в работата, а и в отношения с околните не е излишна. През уикенда Козирозите ще си съставят план, в понеделник следва да разчистват изостанали задачи, във вторник – да заздравяват нови делови партньорства, но... Сега ви увличат покани за купони, поводи има достатъчно, изкушавате се от флиртове и авантюри. Не е чудно, че четвъртък ще ви затрупа с работа, в петък ще трябва да се съобразите с чужди претенции към дейността си. Пилеете ли време и пари, не се сърдете другиму.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът е напрегнат, зависите от шефове, влиятелни познати. Доста Водолеи ще приемат факта спокойно, каквото и да хванат през уикенда, правят го с кеф и не чакат особени печалби. В понеделник пречките се множат, до четвъртък случайности или хора ви „връзват ръцете”, а вие държите на принципите. Ако действате по-бдително и само в рамките на своите задължения, ще се справите с всички проблеми. В петък не поемайте излишен риск, щом не сте наясно с някои ситуации. Може да е в личен план, подвластни сте на неразбирателства.

РИБИ (20.02 – 20.03)

За вас следващите дни са динамични, но от сряда напрежението почва да пада. Още от уикенда се очертават куп поводи за празнуване, ала при Рибите нещата се развиват така, че ще се чувстват най-добре с любим, използвайки времето за тонизиране. В понеделник преодолявате тактично интриги на колеги, вторник идва с оферти за изява, но първо си изяснете нещата докрай. После започват промени, които са ползотворни за амбициите ви, дори да не говорите много, правите много за успеха на екипа си. С дела завоювате авторитет, а и позиция.

Виж още за: