Гриша Ганчев влезе в управата на "Петрол"

Последна промяна на 09 юни 2014 в 15:34 8914 7

Собственикът на "Литекс Моторс" Гриша Ганчев влиза в управата на "Петрол".

Промените в Управителния съвет на дружеството са вписани на 5 юни по партидата на дружеството в Търговския регистър.

Заличени са досегашните членове на Управителния съвет Орлин Тодоров Тодоров, Иван Илиев Костадинов, Калоян Борисов Кършев и Светодар Ангелов Йосифов.

Новите членове на УС на "Петрол" АД са Гриша Данаилов Ганчев, Милко Константинов Димитров, Георги Иванов Татарски и Сергей Азариевич Гиндич

Досегашният изпълнителен директор Светослав Стефанов Йорданов е сменен от Георги Иванов Татарски и Милко Константинов Димитров, които ще представляват дружеството само заедно.

През месец март собствеността и управлението на компанията минаха в ръцете на фирми и лица, свързани с Корпоративна търговска банка и Цветан Василев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.06 2014 в 11:28

EVE,

Нещо май информацията ти бяга. Петрол вече има сключен договор с Лукойл за доставки, а Газпром са тук от миналата година и имат доста безиностанции вече в цялата страна... Какво разбиване на монопол???

09.06 2014 в 20:16

Гледайте да видите как Гришата заедно с Петрол и много вероятно Шел ще се противопоставят на монопола от страна на Лукойл България, от който част са и "Нафтекс Петрол", "ОМВ България" и "Ромпетрол" и държат 60% от пазара у нас. да не забравяме, че имаше времена, когато Гришата държаше най-голямата частна верига бензиностанции у нас. Говори се, че и Газпром имат мераци да навлизат на пазара на горива на дребно у нас, а това определено ще се отрази благоприятно на цените за нас.

09.06 2014 в 18:48

Вие се бъзикате с Гриша Ганчев, но видяхме до къде го докара "Петрол" със старото ръководство. Почти фалира компанията и добре, че се появи спасителен план, за да изкара компанията от калта. Ганчев достатъчно време се занимава с търговия на горива в България, така че със сигурност знае от какво има нужда компанията, за да си стъпи отново здраво на краката.

09.06 2014 в 18:42

Гришата нали има опит в тоя бизнес, пък може и да обмислят някакво сливане с Литекса. У нас тоя бизнес е здраво парцелиран и картелиран, знаем кой владее доставките, а останалите са просто дистрибутори. Петрол има нужда от промяна в ръководството след дългогодишните борби за надмощие, които тотално го изтощиха и загробиха, но да видим.

09.06 2014 в 18:37

Сигурно си пишеш шизо защото си шизофреник. Ама и мога се си обзаложа че си и фенче на говеждия отбор от Подхуяне.

09.06 2014 в 18:20

Показал е,че може да заема ръководни длъжности,не ми е от любимците,но пък то не е и нужно.Има качества,там е.

09.06 2014 в 17:06

При положение,че целия бизнес на микренското джудже е заложен в КТБ,най-нормалното нещо е Мустака да го направи придворен шут