ДЕОС запълва с цветя дупките на София

Последна промяна на 12 октомври 2015 в 09:53 1297 3

Партията ДЕОС запълни с цветя дупките по улиците и тротоарите в района на колелото на трамвай номер 5 при Съдебната палата в центъра на София.

В акцията участваха кандидатът за кмет на София Виктор Лилов, който е и водач на листата на партията в столицата, вторият в листата Татяна Иванова, председателят на Управителния съвет на партията Емил Георгиев и шефът на предизборния щаб Жюстин Томс.

Искаме да покажем, че трябва да се спре с временните решения за София, коментира целта на акцията Виктор Лилов, който се явява на изборите с бюлетина 35.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.10 2015 в 10:32

Хора, които до сега не са имали нищо общо с политиката, чисти, честни, точни. Дано да успеят повече хора да разберат за тях преди изборите, все още не са достатъчно известни, а според мен друг на който да гласувам доверие няма... само разочарование след разочарование. Заслужават шанс!
Не се подвеждайте по манипулацията на управляващите партии, че гласа за малките се губел. Те точно това искат да си избираме само от големите стари партии и да са си закачени на макс на хранилката и да си правят с парите ни пак каквото искат!

12.10 2015 в 11:12

Моята партия! :)

12.10 2015 в 11:03

Не ги зная кои са, но ме кефят. За мен е важно че са активни граждани и правят нещо. Старите вълци ще купят ромите и кво? Пак по старо му.
Трябва да се източи лошата кръв е казал дон Корлеоне.