Местан: Измитането на ДПС е мисия невъзможна

Последна промяна на 25 октомври 2015 в 23:27 1974 5

Лидерът на ДПС Лютви Местан

Резултатът ни на местните избори показва, че желанието на опонентите ни да изметат ДПС от властта, е мисия невъзможна.

Това обяви лидерът на движението Лютви Местан преди да влезе в НДК.

Той не пропусна да благодари на избирателите на ДПС, като заяви, че само те знаят как се правят местни избори, когато партията е в опозиция.

Нашата цел беше да съхраним позициите си и до този час имаме 30 общини на първи тур и в над 20 сме на балотаж със сериозни шансове за победа.

Очаквайте подробности!

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.10 2015 в 09:09

полковник08:04 26 окт 201512


Денят за "Размисъл" трябва да е денят СЛЕД изборите. Деня в който хората т.е. идиотите гласували насам-натам да си зададат трите сакрални за българската действителност въпроса:
А. КОЙ(!) ни сра в гащите.
Б. КАК(!) посерковци ни излъгаха, да ходим да им пускаме бюлетина, преференция, референдум, консилиум и делириум.
В. ЗАЩО(!) не искаме един хубав кървав военен превратец, който да изтръгне из корен, да изгори цялата тази гнусна гмеж, самоназначила се за "политическа класа", "интелектуален елит", "националноотговорен бизнес", "едри родни предприемачи и банкери", патриоти и патриотари, проститутки и силиконки, либерали и педерасти леви и десни политици, златно пръстче, пръстче с лайна под нокътя, съдебна мафия и обикновена такава, социолози, политолози, политикани, наркодилъри, адвокати и обикновени пачаври... и т.н. и т.н. и т.н.
Ето тези въпроси трябва да си зададе народа за размисъл и да се подготви по тях - но НЕ до следващите избори, а до деня, в който всички заедно ще кажат СТИГА!!!

26.10 2015 в 07:19

ДС винаги ше са на власт, без значение дали се казват дпс,атака, бсп, гербб и т.н.т.

докато заспалия матриял не се събуди (всички се оплакват но като дойдат избори виждаме каква е активността) няма да има оправия

26.10 2015 в 06:51

Както вече стана ясно, ДПС заложи на циганите, защото турците са по-умни и многократно по-почтени хора, от новия купен електорат на ДПС-крадливите роми. И наистина скоро ДПС ще се преименува на ДПСР (Движение за права и свободия на ромите). Честито Местан!

26.10 2015 в 06:36

В ДПС няма права и свободи, има сепаратизъм, купуване на гласове, фалшиви дипломи, престъпност, затова трябва да изчезне час по-скоро.

26.10 2015 в 01:27

Не се притеснявай, ефенди, щом е боклук, рано или късно ще го изметем.