"A to jazZ" за шести път в София

Последна промяна на 17 май 2016 в 17:05 1475 1

Фестивалът, който няколко поредни години радва столичани и придава неподправен чар на лятна София, се завръща - "А to jazZ", отново ще одухотвори и събере българските меломани чрез магията на джаза от 1-и до 3-и юли.

Мястото на срещата е слънчевият и зелен Южен парк 2, а шестото издание на фестивала обещава настръхваща селекция от музиканти.

Изключителният интерес и рекордна посещаемост на миналогодишното издание на "A to jazZ" го превърнаха в едно от най-чаканите музикални събития в София. Положителната енергия, която изпълва въздуха, шарената публика, качествения подбор на артисти и споделеното щастие от музиката обаче оправдават всеки ден очакване до 1 юли, когато ще се срещнем отново.

Вълшебството на джаза ще ни държи в омая в продължение на три дни, а организаторите обещават страхотен лайнъп съставен от най-големите американски и български джазмени, които ще превърнат първите дни на юли в своебразен музикален празник. Събитието обещава още много допълнителни активности, които ще допринесат за още по-богатото и наситено извиживяване през трите фестивални дни.

Подробности за програмата, хедлайнерите и българското участие на "А to jazZ" oчаквайте съвсем скоро.