Борисов: В ТВ7 полицията действаше по най-тъпия, глупав и брутален начин (снимки)

Последна промяна на 29 април 2015 в 21:42 13569 22

Снимка БГНЕС

Фондът за гарантиране на влоговете трябва да си събере парите, но полицията действаше "по най-тъпия, глупав и брутален начин". И затова ще понесе пълна отговорност.

Това заяви късно в сряда премиерът Бойко Борисов във връзка със скандала в ТВ7.

Според него влизането в ТВ7 е било недопустимо, затова и е разпоредил на министър Бъчварова да вземе мерки относно началника на Шесто РУ и заместник-началника на СДВР и тези, които са допуснали "тази простотия да се случи".

Многократно съм казвал - това се прави с двама полицаи, които оказват съдействие на съдия-изпълнителя и не се месят в работата му. Нямат работа с хората в студиото, посочи той.

Това е медиата, която най-брутално нарушаваше демокрацията и манипулираше, медиата, която докара Чобанов, Орешарски и всички тия на власт, заяви обаче Бойко Борисов.

Всички вие не си мръднахте пръста, тези журналисти защо тогава не си хвърлиха оставките, когато се нарушаваше демократичното право на опозицията, каза още министър-председателят.

Заради глупостта на полицията помолих да бъде отложено с една седмица, каза Борисов по повод на изпълнението, свързано с активи, заложени в полза на КТБ.

Финансовият министър Владислав Горанов посочи, че този едноседмичен срок е даден по изключение.

Той призова собствениците на медиата да намерят техника, с която телевизията да работи, или да изплатят дълговете си.

Ще съберем дълговете от КТБ, както повелява законът. Милиарди дадохме от данъкоплатците заедно с държавата, за да спасим всички вложители. Сега трябва да съберем парите, каза още Борисов.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.04 2015 в 11:24

Помолил отлагането с една седмица ... И го казва публично, без да осъзнава, че органите, които осъществяват принудителното изпълнение и представляват взискателя са самостоятелни и независими. Тотално невежество и самозабрава. Той диктува правилата. Той е над закона. И никой не осъзнава какви ги говори и какви последици всъщност има всичко това.

30.04 2015 в 10:59

...Това е медиата, която най-брутално нарушаваше демокрацията и манипулираше, медиата, която докара Чобанов...

...Той призова собствениците на медиата...


Три пъти едва ли е случайност. Медиата, брато!

30.04 2015 в 10:39

тъпото къде вижда брутален начин на действие на полицията. Аз не видях. Но на нас, на обществото, много ни струва неговото мазнене пред медиите и популизма му. СТРАХЛИВ ЧОВЕК Е той.

30.04 2015 в 09:33

абсолютно подкрепям
"Това е медията, която най-брутално нарушаваше демокрацията и манипулираше, медията, която докара Чобанов, Орешарски и всички тия на власт, заяви обаче Бойко Борисов....
...Всички вие не си мръднахте пръста, тези журналисти защо тогава не си хвърлиха оставките, когато се нарушаваше демократичното право на опозицията?".

Изхврлят хора от къщите им заради кредити .... Да закриват и медията

30.04 2015 в 08:48

Значи ако си дал кредити твоята цел трябва ще бъде да си върнеш парите в максимална степен.
Не е логично, нито разумно да се опитваш да спреш дейността на едно предприятие, защото така няма да вземеш нищо или почти нищо от отпуснатите от теб суми. Сървърните конфигурации не покриват и 0,015% от стойността на кредита, но гарантират прекратяване на излъчването. Отделно, че както се оказа има други по-скъпи позиции с техника, които биха могли да осигурят по-голяма сума.
А най-логично е да се опитваш да продадеш цялото предприятие като такова за много по-голяма сума от заложената техника.
Синдиците са синдици на бойче и действията им, както и наличието на 100 полицая показват само едно - търси разплата, защото в същността си това е едно много дребно и изключително злобно човече с мишо сърчице!

За гейберастката орка под мен, както и за сите гейтаци на евпропската им партия за "развитие" да припомня едни култови думи на главатаря им, ПОДЧЕРТАВАЩИ изцяло определението, което съм дал за него: "Много като тебе плакаха"

Хайде лека и доходна и не се увличайте, че накрая ще го докарате пак до тук:
https://youtu.be/DqVivwoLYAg

30.04 2015 в 07:35

Значи ако си журналист можеш да взимаш кредити , да не ги обслужваш и ако някой си ги поиска това е нарушаване на свободите ти?

30.04 2015 в 07:33

АБЕ БОЙКО НЕ СЕ МЕСИ БЕ....ОСТАВИ ПОЛИЦИЯТА И СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА....ЗАТВОРЕТЕ ТОЗИ КОШЕР НА МРЪСНИЦИ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ РАБОТЯТ.....
ПРАВ СИ ДА ИМ НАПОМНИШ НА ТЕЗИ ИЗРОДИ ЗА КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА.....НО ТЕ ЯВНО СА Я ЗАБРАВИЛИ МНОГО БЪРЗО И СЕГА ПЛАЧАТ КАТО ВДОВИЦИ ЗА Х...Й.....
ДА СЕ ЗАКРИЕ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ КАКТО И ТЕЛЕВИЗИЯТА НА АТАКА......

30.04 2015 в 06:33

Не, най-бруталния, тъп и глупав начин на действие на полицията е главният секретар да пуцне с гранатомета по заподозрения.

Е, освен ако той случайно, ама съвсем случайно не знае нещичко за въпросния главен секретар.

30.04 2015 в 05:07

"ДОКАРАХА" НА ВЛАСТ,А ТИ С ПЛАТЕНИТЕ МУТРИ ГИ РАЗКАРА И ТИ СЕ ВЪРНА ОТНОВО НА ВЛАС И РАЗКАТА МАМАТА НА ХОРА И ДЪРЖАВА САМО ЗА МЕСЕЦИ ВРВЕМЕ.МАТРЯ'ЛА ДОКАТО НЕ ТЕ ПРОГОНИ ЩЕ МРЕ.АКО ОЩЕ НЯКОЙ НЕ ГО Е РАЗБРАЛ ЖАЛНА ВИ МАЙКА С ТОЯ БАНДИТ И ГРУПАТА МУ.

30.04 2015 в 00:19

Тъпа тикво, хвани да пратиш милицьонерите пред Булгартабак и вестниците на оня дебелия, а?
Не стига че мазен по анцуг, не стига че тъп, ами иска всички ни да ни прави на тъпи! Бойко е турчин-комунист, щом пък не призна геноцида - съвсем......

Тъпи гербаджии сте всичките от матрияла, да си го знаете! И гласувате винаги за ДПС, гласувайки за Тиквата!