Синдиците на КТБ отлагат със седмица изземането на имуществото на ТВ7

Последна промяна на 29 април 2015 в 20:26 1118 1

Снимка Сергей Антонов

Синдиците на "Корпоративна търговска банка" АД - в несъстоятелност, изпратиха до медиите ново съобщение във връзка с ТВ7.

С оглед на големия медиен отзвук и за да се избегнат всякакви спекулации, че това е целенасочен акт срещу медия, сме указали на частния съдебен изпълнител да отложи с една седмица изпълнението, свързано с активи, заложени в полза на КТБ АД - в несъстоятелност, се посочва в съобщението.

Това едноседмично отлагане е по изключение. Надяваме се в този срок длъжникът на банката да предприеме необходимите действия, свързани с отдавна необслужвания от него кредит, и да уреди взаимоотношенията си с "Корпоративна търговска банка" АД - в несъстоятелност, отбелязват синдиците.

След изтичането на едноседмичния срок, ще продължим с всички позволени от закона действия да защитаваме имуществото и кредиторите на КТБ АД - в несъстоятелност, на които се дължат милиарди. На първо място сред тях е Фондът за гарантиране на влоговете, т.е. българският данъкоплатец, пише в съобщението.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.04 2015 в 07:13

G-N BORISOV, NE VIJDAM NISHTO NEREDNO OT STRANA NA POLIZIATA DO KOGA TRIABVA DA SE CHAKAT DLUJNIZITE?SHTOM IMA SROK-VRUSHTASH.AIDE STIGA KOMPROMISI.