Деца танцуват на Азис в чест на общинарки за 8 март

Последна промяна на 13 март 2012 в 16:29 1847 2

Деца от детска градина и училище във Видин танцуват под звуците на чалга песен на Азис в община Видин в чест на служителките за 8 март. Скандалното видео с подскачащите под наставленията на хореографа си момчетата и момичетата в униформи и червени вратовръзки обиколи социалните мрежи и предизвика поредната вълна възмущение.

Според коментари под клипчето, озаглавено "На какво онези изроди учат децата ни", танцът е поздрав от училището не само за служителките в общинската администрация, но и на жените в Регионалния инспекторат по образованието в града.

В "поздрава за дамите" са включени ученици и учители от Основно училище "Софроний Врачански" във Видин, става ясно от информация на радио "Видин".

От Министерството на образованието, младежта и науката побързаха да уточнят, че инициативата не е на училището. Прави се проверка.

Учениците са строени в четири редици, зад тях се виждат два асансьора. Край тях стоят по-малки деца и наблюдават безмълвно. Край тях се виждат полуусмихнати жени, облечени якета и палта. Чуват се наставленията на хоеографа.

Децата подскачат под звуците на песента на Азис "Мразиш". Текстът, който слушат всички, гласи:

Умираш да позираш, да копираш, да блестиш

след себе си оставяш, грешни изводи.
Мразиш, по пътя всичко газиш,
дали ще я опазиш душата си от тази суета,
мамиш, със славата се храниш,
дали ще я опазиш душата си от тази суета.

Не спираш да показваш всички свои прелести,
макар на заем взети, изкопирани.

 

Ето и самото видео:

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.03 2012 в 07:50

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА НОВА ПРОМЯНА В НАШИЯ ГРАД. БЕЗХАБЕРИЕТО НА СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ ДОВЕЖДА ДО ХАОС В ОБЛАСТА НА ИКОНОМИКАТА, КУЛТУРАТА И СПОРТА. ОСОБЕННО В НАШИЯ ГРАД ВИДИН, КОЙТО СЕ НАМИРА НА ТРИ ГРАНИЦИ И ЕДИН ПЕРЕСПЕКТИВЕН МОСТ.
Това е част от представянето на "хореографа"-мангал във Фейсбук. Пребройте колко са правописните грешки и само преценете дали този неграмотен човек трябва да бъде допускан до деца...

13.03 2012 в 17:36

Кой допусна този "хореограф" да тормози с чалга децата??? Преди няколко години чалгата влезе в учебниците по музика, сега трайно се настани в "културно-масовата дейност" за чалга управниците!