12 часа без вода в части от Орландовци, Малинова долина и на още няколко места в София

Последна промяна на 20 декември 2018 в 06:01 1414 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Вела Чорбова“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 ч. в района на ул. „Училищна“ от ул. „Христо Станишев“ до ул. „Вела Чорбова“; ул. „Александър Невски“ от ул. „Цигов чарк“ до ул. „Христо Станишев“; ул. „Роман“; ул. „Христо Станишев“ от ул. „Николай Райнов“ до ул. „Свобода“; ул. „Поручик Орозов“ от ул. „Училищна“ до ул. „Николай Райнов“; ул. „Николай Райнов“ от ул. „Поручик Орозов“ до ул. „Сулина“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Вардар“ в с. Иваняне налага спиране на водоподаването от 10 до 22 ч. на с. Иваняне.

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Без име“ в ж.к. „Западен парк“ се налага спиране на водоподаването от 10 до 21 ч. на ул. „Сава Михайлов“ от бл. 33А до бул. „Царица Йоанна“ и бл. 91, бл. 103, бл. 104, бл. 105.

Вода няма да има във връзка с реконструкция на уличен водопровод във вилна зона „Американски колеж“ от 9 до 21 ч. в района на кв. „Малинова долина“.

Поради реконструкция на уличен водопровод на ул. „20-ти април“ в кв. „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на ул. „Владайска“ от ул. „20-ти април“ до ул. „Ивайло“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър С. Пушкин“ в местност „Гърдова глава“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на бул. „Александър С. Пушкин“ от ул. „Дъбова гора“ до ул. „Маринковица“, ул. „Маринковица“,ул. „Прохлада“, ул. „Дрян“, ул. „Лунна папрат“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. 

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !