Ахмед Башев: Искам да има помак и в ДАНС

Последна промяна на 26 ноември 2013 в 11:40 5140 13

Ахмед Башев
Ахмед Башев

 

Аз искам помак и в ДАНС, защото това е начинът малцинствата да бъдат интегрирани в силовите структури на държавата. Това е начинът на държавата да върви напред и нагоре – с уважение и без провокации.

Това каза в ефира на bTV депутатът от ДПС и бивш кмет на Община Гърмен Ахмед Башев

На 24 септември той обяви, че шефът на РПУ-Гърмен ще бъде помак, а "скоро и в ДАНС ще заработят помаци - това ви го обещаваме и ще го реализираме".

Скоро на поста  началник на Управление на полицията в Гърмен беше назначен ст. инспектор Георги Разманов, който е помак. 

"Масово хората се самоопределят в Гоцеделчевско като такива, те не се определят като етнос, а като общност, различават се по това, че религията им е ислям", обясни Башев.

Депутатът обясни, че ще се бори за това помак да влезе и в службите, защото това е начинът "хората да постигнат достойно място в държавата". Той уточни, че визира хора, „отговарят на законите на България“.

В коментар за учредяването на партия „Помак“ той каза, че общността на помаците няма никаква необходимост от своя партия. "Има партия, която да защитава интересите на тези хора – ДПС. Нямаме нужда от такава партия с провокативно име", каза Башев. Той попита къде ще бъде структурирана тази партия, след като в района на Гоце Делчев помаците нямат необходимост от своя партия. "Помашката общност не искат допълнително да насаждат омраза в българското общество. Това е партия с провокативно име, която продължава да разделя нацията", смята бившият кмет на Община Гърмен. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.11 2013 в 00:51

Тоя мечтае за Ейвис Боулън и други такива , които планираха да разкатаят България ... Много , много се надявам да не им излезе пасианса ... Пак !!! Те си знаят защо ... !!!

27.11 2013 в 00:48

всеки Помак - Бомба, всяка Помакиня - Летящя Крепост срещу Агресора!!!
Нинджа е тоя Башеееев ... !!!

26.11 2013 в 22:09

На теория е така , но тъй като си червенка (болест) , никой не може да ти вземе думата за чиста монета. Не забравяй Маркс си призна комунизъмъ е утопия , невъзможна!!! Това твойте безбожници ти го спестиха навремето за да им повярвате и после охаа Кредитни милионери, еврофондове, магистрали а?

26.11 2013 в 19:06

Това е ПОЛИТКуРЕТНИЯТ американския модел - навсякъде трябва да има американски евреин, американски италианец, афроамериканец, мексикано-американец, напоследък вече и корейски американец, и ако случайно остане място - и някой истински американец.

Пренесено в Бълтария - турчин, помак, циганин, влах, македонец и ако остане място, и някой истински българин. Абе изкуствена работа. Това е,

Всъщност правилното е който може да върши най-добре дадена работа, тай да заема определено място, без подобни етнико-общностни квоти. Ама майстора никой не го пита.

26.11 2013 в 14:27

Доносникът и агент на ДС се размечтал пак да има влияние в службите? Нов възродителен процес ли ще правиш, Ахмедчо? Несретник и предател!

26.11 2013 в 13:57

Що за глупав разговор въобще беше това. Ние сме по конституция демократично толерантно общество, в което всички сме равни, така че въобще етнически партии не трябва да съществуват, защото те донякъде се грижат за хората си, но и поставят летвата, която не трябва да се надскача.

26.11 2013 в 13:28

То сигурно има, но едва ли знаят, че на тебе трябва да се отчитат и как да стане това - поименно или в кеш.

26.11 2013 в 13:09

В САЩ има 150 000 българи!Искаме българин в ЦРУ! Искаме българин кмет! ИСКАМЕ!

26.11 2013 в 12:37

Да продължава да иска и ще си заминат с гръм и трясък от парламента.

26.11 2013 в 12:21

А гъзът му банички не ще ли?