Българска федерация по йога организира втори международен конгрес

Последна промяна на 04 октомври 2019 в 15:55 727 0

Българската федерация по йога към Министерство на младежта и спорта организира втори йога конгрес с международно участие. Целта е да покаже значението на йога за съвременното общество, както и да даде форум за нов принос към науката йога и нейните взаимоотношения с другите дисциплини, особено в светлината на последните научни открития.

Конгресът ще се проведе на 19-ти и 20-ти октомври, 2019 г. в хотел Метрополитен, София. Надсловът е „Йога в съвременния свят“.

На конгреса ще изнесат доклади български и чуждестранни лектори с международен авторитет. Всички посетители ще могат да се насладят на богата програма, включваща световно признати учени и практици в областта на йога от България и чужбина. Тематиката е изключително актуална, очертавайки насоките на развитие на йога в съвременния свят и включва сериозни теоретични, практически и терапевтични изследвания.

Посетителите на Конгреса могат да заплатят за цялото събитие или за определени дни или лекции. Регистрацията за целия период дава достъп до конгресната част и всички практическите занимания.

Повече подробности и пълната програма на конгреса можете да откриете на: www.yoga-bf.com/втори-конгрес-по-йога-на-бфй/.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !