БДЖ връща вагон-ресторантите

Последна промяна на 07 септември 2015 в 14:03 5662 2

"БДЖ – Пътнически превози" възстановява от днес, 7 септември, вагоните от тип "бистро" в бързите влакове със задължителна резервация между София и Варна, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Пътниците ще могат да си купуват топли и студени закуски, безалкохолни напитки и бира от специализирания вагон. Там няма да се продава твърд алкохол.

Вагоните от типа "бистро” ще разполагат със салон за консумация с бар за обслужване на пътниците. Той е оборудван със съвременни уреди за съхранение, охлаждане и затопляне на предлаганите артикули от менюто. В салона за консумация са разположени няколко сепарета с маси и седящи места. На страничната стена в салона има барплот, който пътниците ще могат да ползват правостоящи при липса на свободни седящи места в сепаретата.

Влаковете, в които ще има вагон-ресторанти, са бързият със задължителна резервация №2601 от София за Варна, който заминава от Централна гара София в 06.50 часа, и бързият влак със задължителна резервация №2602 от Варна за София, който тръгва от Варна в 7.30 часа.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.09 2015 в 19:52

Евала, поздравления, бях толкова разочарован като ми казаха миналата година, че са ги спрели ресторант вагоните... Едно време като гледах за пръв път "Комбина" ми се прииска и аз да пия 1 бира в ресторант-вагона , ама нямах пари , а миналата година събрах някой лев, ма то пък нямаше такава услуга. Живот и здраве ще се възползвам на Коледа. Наздраве на всички ;)

07.09 2015 в 18:15

А ще подобрят ли хигиената или ще тровят хората?