Без вода в части от Овча купел и Герман

Последна промяна на 08 юни 2018 в 04:30 1609 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Ремонт на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“ в с. Герман налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. "Искър" между ул. "Патриарх Герман" и ул. "Росица", ул." Росица" между ул." Градина" и ул." Искър". 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Букет“ в кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Букет“ между ул. „Народен герой“ и бул. „Никола Петков“.  

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !