Без вода в части от Суходол и Сухата река

Последна промяна на 04 юни 2018 в 05:00 1777 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа в кв. „Суходол“, местност Трайков чифлик.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Витиня“ в ж. к. „Сухата река“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на ул. "Витиня" от ул. "Тодорини кукли" до ул. "Константин Фотинов". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x