Без вода в части от три района на София

Последна промяна на 18 май 2018 в 06:27 2574 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Одрин“ в Център налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул.”Одрин” от ул.”Цар Симеон” до бул.”Сливница”. 

Заради подмяна на редуктор за налягане до резервоар „Мърчаево“ в с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 13:30 часа на ул.”Трендафил”, ул. „Приморско“, ул. „Бистра река“, ул. 7-ма.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 1 в с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. 7 от ул. 13 до ул. 1.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x