Без вода в части от Владая и Красно село

Последна промяна на 06 декември 2018 в 05:46 532 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на хидрофорна уредба до бл. 196 в ж.к. „Красно село“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на бл. 196, бл. 197, бл. 198 (висока зона). 

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Бистър поток“ в село Владая се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 14:00 часа на живеещите в района на ул. „Бистър поток“ и ул. „Акад. Петко Стайнов“ и ул. "Равнище". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x