Деветокласничка е майката на захвърленото в контейнер бебе в Казанлък

Последна промяна на 22 октомври 2014 в 17:57 14740 20

Ученичка в девети клас е майка на новороденото, захвърлено в контейнер за боклук в Казанлък, съобщи БГНЕС.

Баща на бебето е ученик от 11 клас.

Майката на родилката работи в Министерството на отбраната.

Родителите на захвърленото бебе са установени тази сутрин, след което те са били отведени за разпит в районното управление на полицията в Казанлък.

Все още не е ясно при какви обстоятелства е родено момченцето и каква е причината то да бъде захвърлено.

Новороденото беше намерено в контейнер в Казанлък във вторник сутринта от клошар. Бебето е било увито във вълнена блуза и поставено в раница. От магазин, който се намира близо до контейнера, са подали сигнал на телефон 112.

Екипът на спешна помощ, пристигнал на мястото, е транспортирал бебето в болницата.

Приемни родители вече изявиха желание да вземат откритото в контейнер момченце.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.10 2014 в 18:28

И бабата работи в Министерството на отбраната. Боже мой! Тя дъщеря си не опазила, ама иначе брани България. Или пък да не е от пимощния персонал към Министерството? Вече много страшно взе да става в тая Родина! Всеки ден чета за убийства, самоубийства, кражби, изнасилвания и какви ли не ужасии... Някои казват, че не било страшно, щото,видиш ли, България не била единствената страна с такива прояви... Хмммм- че не е- не е. Ама като се замисли човек колко жители има в България, и като види статистиката колко зверства се случват(за някои дори и не се споменава, защото не се и знае)- то по тази логика българският народ изчезва за броени години. Доста по- многолюдни страни от нашата, са на заден план по престъпления. Как се случва всичко това?!

23.10 2014 в 16:43

mechok23:57 22 окт 2014
Благодаря :) "Кака" означава 2 неща - че съм жена и че съм далеч от инфантилните коментиращи, които в последно време са в изобилие в нета. С риск да обидя някого, но не намирам друга подходяща дума за хора, в чиито коментари четем аплодисменти за смърт, убийства, кражби - в зависимост от това дали убитият е престъпник, окраденият - богаташ, самоубилият се - някой гадняр и др. от сорта
Както е написал/а @ko 06:28 23 окт 2014 понякога животинското в обществото ни застава по - високо от човешкото. Доста отдавна човекът се е самоопределил като най - висш разум на планетата. И си е присвоил правото да твори закони, да отнема животи, да променя света по свой образ и подобие. Но е забравил да се поглежда в огледалото... а може би не желае. Защото това, което ще види там, никак няма да му хареса...

23.10 2014 в 10:41

а бащата защо не казвате нищо за бащата. Все жените сме на показ.

23.10 2014 в 09:04

Учител, ама тя девойката е забременяла в 8-ми клас, сигурно ще да е било преди съответния урок. Образователната ни система както винаги закъснява спрямо обществените процеси. Този урок трябва да се предава някъде в 5-ти клас.

23.10 2014 в 06:28

Едно животно никога няма да направи това!

23.10 2014 в 05:58

Учител, прав сте. За това, какво става с децата ни е отговорно семейството.Училището е след първите седем години.

23.10 2014 в 00:23

Сексуалното образование в училище е достатъчно. В часовете по биология още в 8 клас има подробна и задължителна информация за половата система на мъжа и жената, за бременност, раждане, контрацепция, болести предавани по полов път, рисково сексуално поведение. Същите теми се повтарят с повече информация и в 9 и в 10 и в 11 клас. НЯМА КОЙ ДА СЛУША. Винаги казват - ние знаем всичко! Ето това е резултатът от огромното им самочувствие, понеже могат за позяпат някои порно - филмче.
А семейството къде е?

22.10 2014 в 23:57

@kaka,
не знам какво си, но няколко пъти вече засичам много човещина в твои коментари.
Човещината е в огромна липса сега, а ти опитваш да попълваш...
За което ти благодаря и... бих те насърчил - пиши по-често. Тука, където и да е. Това е златна жила, която следваш. :)

22.10 2014 в 23:42

Владислав, какво значи "Все пак тя не е абортирала, не е убила детето си."? Че тя е направила нещо по-тъпо (ако абортът въобще е нещо тъпо, според мен не е), като е изхвърлила новородено навън.

22.10 2014 в 23:38

Според мен вината е преди всичко в родителите на момичето. Как може да не са забелязали, че е бременна! Като си спомня моите тийнейджърски години и как майка ми ме дебнеше за всяко невинно нещо, просто не мога да повярвам.