Квартал Изток без вода, ще спира и в части от Овча купел и Лозенец

OFFNews Последна промяна на 28 август 2019 в 06:29 1380 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Ремонт на уличен водопровод на ул. „Акад. Методи Попов“ в жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на жк. „Изток“. 

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Киевска“ кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на ул. „Киевска“. С понижено налягане на водата ще бъде районът между ул. „Народен герой“, река Владайска, ул. „Житница“, ул. „Земляне“, бул. „Президент Линкълн“, ул. „Кукуряк“, ул. „Иван Радоев“, ул. „Проф. Михайло Парашчук“. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Минзухар“ в кв. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Минзухар“, ул. „Плачковица“ от ул. „Кораб планина“ до ул. „Минзухар“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !