Лукарски съди Диков, Гергана Паси сърдита на Андрей Арнаудов

Последна промяна на 21 юни 2015 в 17:27 8055 9

Министър на икономиката Божидар Лукарски ще съди Сашо Диков. Журналистът е получил призовка да се яви в съда на дело, като негов защитник ще е адвоката и лидер на ПП „Движение 21“ Татяна Дончева. 

Лукарски съди Диков за четири клевети, като за всяка иска по 10 000 лв обезщетение за неимуществени вреди. 

Днес в предаването "Дикoff" журналистът сподели, че вече е коментирал с Дончева делото и имат план за действие. "Ще бъде интересно", заканва се водещият. 

Междувременно в предаването стана ясно и че Гергана Паси е обидена на продуцентите Иван и Андрей. Причината за това е дискомфортът, който й е причинен от екипа на предаването "Папараци", продуцирано от Иван Христов и Андрей Арнаудов. 

Паси обясни, че се е чувствала застрашена в продължение на месец, защото е виждала как неизвестна за нея кола следи семейството й. Гергана успяла да направи снимка на автомобила, за да я изпрати на съответните органи и да разбере кой е по следите й. Тогава й съобщили, че това е кола на таблоидното предаване. "Когато разбрах това ми олекна, това беше най-добрият сценарии", коментира Паси, която заяви и че е била притеснена най-вече за здравето и сигурността на трите й деца.  

По телефона се включи и Андрей Арнаудов. Той сподели, че като продуцент не участва в избора на хора, които да се снимат. Според него семейство Паси е интересно на хората, заради каузите, с които се занимава Гергана, както и заради слуховете, че съпругът й ще влезе отново в политиката. Андрей е категоричен, че правят само това, което е позволено от закона и в никакъв случай не е премината границата на допустимото. 

По думите на продуцента Соломон Паси е сниман от екипа на предаването 1 път, а съпругата му 3 пъти. 

Андрей не пожела да се извини в ефир на Гергана. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.06 2015 в 12:41

Особено, като се има предвид, че Сашко ще използва да представя съда като поредното скандалче. И като показна борба на "ЛЯВОТО" (адв.Татяна Дончева и Скиорчето) срещу "ДЯСНОТО"(адв.Лукарски и адвокатите Марковски)!
АЗ ЗАЛАГАМ НА професонализма на десните!

24.06 2015 в 12:41

Особено, като се има предвид, че Сашко ще използва да представя съда като поредното скандалче. И като показна борба на "ЛЯВОТО" (адв.Татяна Дончева и Скиорчето) срещу "ДЯСНОТО"(адв.Лукарски и адвокатите Марковски)!
АЗ ЗАЛАГАМ НА професонализма на десните!

24.06 2015 в 11:05

Саше намери си друг защитник.Това е съд,а не сълзлив репортаж за тишината в стаята на овехтялата МЕТРЕСА.Провери,че ако има спечелено дело, то до нея винаги има друг юрист, който изнася делото.

23.06 2015 в 15:03

Червената, малко по-друга ще е адвокат на ЧЕРВЕНИЯ Сашко-скиорчето, станал журналист без образование. Затова, че Батето чукаше жена му, за награда го направи спортен коментатор. А Дикоф си въобрази, че е журналист. Той си е червена хлебарка, заекваща и тичаща за "скандалчета". ЧЕРВЕН СИ ВЗЕ ЧЕРВЕНА АДВОКАТКА!

21.06 2015 в 20:02

Лукарски ще съди Диков. Тези двамата защо не вземат да се съдят при Нана в "Съдебен спор". То и без това акълът им е точно колкото за тъпо риалити. А другите двама смешници, пажовете на мадридския негодник, опищяха орталъка, че всичките световни тайни служби плюс VI-то районно ги преследват с неизвестна цел. А то не били тайни служби, а ония лигльовци опосумите. Помислете си, коя европейска държава може да се похвали с толкова лигав и тъп "хайлайф" и толкова бездарни и прости телевизионери?

21.06 2015 в 19:56

Сашо с вида си на улав леко го хлъзна май-хахаха

21.06 2015 в 19:00

Дикоф е повече журналист отколкото зализаната мафиотскамутра политик, а иначе и двамата са червени боклуци както и останалите от "елита", скоро иде и пада им.

21.06 2015 в 18:27

Кукувицата Кунева, понеже си мисли, че така кукането й ще се чува повече.

21.06 2015 в 18:25

Абре, кой се опитва да натрапи в обществото отново, ония двата политически трупа от семейство Паси?!