ММА боецът от "Слънчев бряг" вече е дошъл на себе си

Последна промяна на 30 септември 2015 в 09:06 2215 6

Вилненият в Слънчев бряг ММА боец в понеделник вечерта, е съзнание и стабилно състояние. Това каза пред Нова телевизия зам.-директорът на Бургаската болница д-р Светлозар Георгиев.

Британецът Джон Кери потроши два автомобила, би полицаи и бутна рафтове с алкохол в бензиностанция. 

По думите на д-р Георгиев ефектът от "комбинацията на наркотици, алкохол и амфетамини, може би и друга дрога" е отминала. Състоянието на британеца е довело до "снемане задържащите функции на кората на мозъка", което е отключило и агресивното му поведение.

"Тогава човек проявява неочаквана сила. това е много здрав и трениран борец. Имали сме много пациенти под влиянието на различни веества, но такъв тежък случай отдавна не сме се сблъсквали", коментира д-р Георгиев.

По думите му употребата на анаболите смущават човешкия организъм и увреждат чернодробните функции и смущават половите хормони.

"Пациентът е в отделението. Няма данни за усложнения. По първоначални данни има само повърхностни рани. До тази сутрин той е с белезници. Ще се прецени дали да бъде оставен в болницата или да се отведе в полицията", добави д-р Георгиев.

Пет чифта белезници бяха нужни на полицаите, за да озаптят британския боец, който подлуди "Слънчев бряг". Късно вечерта в понеделник мъжът открадна мотокар, излезе с него на главния път Бургас-Варна, наниза с острието на машината две коли и потроши бензиностанция. И всичко това, докато полицаите се опитваха да го арестуват.

Историята, като от екшън филм, започва малко преди полунощ. 26-годишният съименник на американския държавен секретар Джон Кери яхва откраднат мотокар и предизвиква две верижни катастрофи. Само късметът спасил водачите и пътниците в тях.

Джон Кери все още се намира в Бургаската болница. Според описанието на лекарите по неврохирургия, това е човак с атлетична фигура. Във вторник до късно е буйствал, но след като се е успокоил, е успял да разкаже къде е настанен, как е пристигнал и как е станал инцидента.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.09 2015 в 13:04

До ххх:

А нали знаеш, че те нямат право просто ей така да го застрелят? Мислиш ли, че не се занимават с буйстващи, надрусани и пияни туристи там през целия сезон? Според теб, какво щеше да се случи с тях, ако го бяха застреляли?

Както и да е, "екзотичен" случай е и на мен ми е любопитно какво го е въвлякло в такъв гняв. И аз много пъти съм бил на границата, но никога не съм си го позволявал. Интересно ми е какво го е тласнало.

30.09 2015 в 10:52

Ако беше сЕриец, а не англичанин...

30.09 2015 в 10:33

Явно всички до един полицаи там са ТОТАЛНИ ПУТКИ. Дори лелката на ксерокса във Варненска община е повече мъж от всеки един полицай бил там. Ако имаше капка мъжественост и доблест в тия ПУТКИ, този щеше в момента да е студен и надупчен.

30.09 2015 в 10:30

До Атос:

Там може би биха го застреляли, а ако е черен - със сигурност. Но той там не би се държал така, като знае как биха реагирали.

30.09 2015 в 10:04

Интересно, ако беше в Америка колко време щеше да си развява байряка, че и с мотокар - по-скоро колко крачки...

30.09 2015 в 10:04

Off, нямате ли си редактори?!?
Какви са тия "веества" ?