По 12 часа без вода в части от Св. Троица и Банкя, ще спира и на Жабокрек

Последна промяна на 27 юни 2019 в 06:14 882 0

Снимка Александра Маркарян

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на уличен водопровод и спирателен кран на ул. „Крушево“ в жк. „Света Троица“ ще е причина за спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Илия Кушев“ от ул. „Дебелец“ до ул. „Чавдарица“, ул. „Крушево“ от ул. „Чавдарица“ до ул. „Иван Хаджиенев“. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Жабокрек“ в жк. „Лев Толстой“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Будинци“, ул. „Жабокрек“, бл. 64, бл. 68.  

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 40 в кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на ул. 40 от ул. 8 до ул. 59.

Изграждане на уличен водопровод на ул. „Здравец“ във вилна зона „Банкя“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Вихрен“ и ул. „Здравец“ от ул. „Свобода“ до ул. „Вихрен“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !