Пускат карта "Метро +", бонус "музей" с нов талон за пътуване

Последна промяна на 25 март 2016 в 14:44 7247 4

Три нови карти за пътуване в София предлага Центърът за градска мобилност. "Метро плюс" ще бъде месечна и ще важи за метрото и една наземна линия на градския транспорт с цена от 43 лева. 

Другият вид нов превозен документ е тридневна карта за всички линии на градския транспорт с цена от 10 лева. 

Третият нов документ е насочен основно към туристите. Карта "София" е тридневна, ще струва 20 лева и ще дава преференции за посещение на музеи. Предложението е тя да започне да се продава от 1 октомври. 

От ЦГМ искат билетът да стане 1,60 лв., Столичният общински съвет най-вероятно ще одобри с 10 стотинки по-ниска цена. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.03 2016 в 14:23

какви изящни слова, пропускате че съм соросоид, либераст, джихадист... не си струвате отговор...

25.03 2016 в 19:41

психиатричната помощ в бг-то е на много ниско ниво...сами можете да се убедите...по някои постове.
просто е, не може да искате турбо за каруца, и 1.60 за билетче. тъпанарската идея е, като се вдигне врява, да падне на 1.50. и да се лъже, че е много изгодно с карта. навсякъде по цивилизацията има таксуване по време, или разстояние (брой спирки). тук просто не са разбрали...и лъжат, че повечето пътуват с карти??? нормалните пътуват само с билетче, което си купуват точно за своя маршрут- брой спирки!!!

25.03 2016 в 16:52

Докато не се създаде ПУБЛИЧЕН ИНТЕРНЕТ РЕГИСТЪР на служебните автомобили за лично ползване в СО, районите, ЦГМ, общинските служби и фирми с МЕСЕЧЕН ОТЧЕТ за изминатото разстояние и разходите на СО за всеки такъв автомобил - обявявам СТАЧКА-ПРОТЕСТ с пътуване без билет в градския транспорт! След като има общински обществен транспорт, защо трябва да има служебни автомобили за лично ползване?! Защо раходите за тези автомобили не се отдържат от заплатите на ползващите ги "правоимащи"?! Защо тези "правоимащи" ГЕРНерасти пътуват безнаказано и безплатно в страната и ЧУЖБИНА на фамилми екскурзии и почивки със служебните лимузини?! СТАЧКУВАЙТЕ и ПРОТЕСТИРАЙТЕ с ПЪТУВАНЕ БЕЗ БИЛЕТ о БЕЗ КАРТА!

25.03 2016 в 16:33

Гербавите селяндури зорлем обърнаха София на транспортен ад.

Цял свят върви към градски транспорт, велосипеди и пешеходни зони, само у нас спират трамваите, в тунелите правят опасни шосета и рисуват 'велоалеи' по най-опасните кръстовища.

Наздраве да ви е кесенето в задръстванията, автоталибани с 30-годишната трошка.