Работници от ТЕРЕМ-Варна заплашват с блокади

Последна промяна на 14 април 2015 в 08:00 1874 1

Работници от ТЕРЕМ-Варна заплашват с блокади

Снимка nsgp.mvr.bg

Работниците от кораборемнтния завод "ТЕРЕМ - Флотски арсенал - Варна" излизат на протест.

Поводът е, че с писмо от централното ръководство са отнети всички правомощия на ръководителя на дружеството Георги Стойков въпреки уверенията, че той няма да бъде сменян.

В декларация до министъра на отбраната, премиера, председателя на Народното събрание и Съвета на директорите на дружеството се казва, че търпението на работниците се е изчерпало напълно и политическите игри са им омръзнали.

Работниците заплашват да блокират пътя Варна - Белослав от 8 до 9 часа, а в 16:45 часа ще бъде блокиран Аспаруховия мост.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.04 2015 в 13:50

Една голяма измама.Работниците стоят заради заповедите на началниците си .Както една стара поговорка казва " Страх Лозе Пази".
Тъй наречените синдикати организатори на цялото това мероприятие изпълняват лични интереси и използват нормалния работник за користните си цели.
Защо никой не споменава за далаверите на Стойков.Защо никой не споменава за частните фирми ,който печелят поръчки за стотици хиляди ,а работата се извършва в държавните цехове.Защо никой не споменава за рязането на часове и затварянето на цехове.
Хората ги е страх!
Всеки гледа репортажите и си мисли ,че това е поредната партийна смяна. Драги читателю ..това е един смел отпит за спасение от наглите крадци ,който правят пари на гърба на обикновенния човек.
Поздрави !