В части от 4 столични района спира водата

OFFNews Последна промяна на 29 март 2019 в 06:46 1471 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Яков Крайков“ в район „Красно село“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на ул. „Константин Иречек“, бул. „Ген. Едуард Тотлебен“, бул. „Пенчо Славейков“, ул. „Даскал Манол“. 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чучулига“ в жк „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Чучулига“.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петър Делян“ в жк „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. на ул. „Петър Делян“ от ул. „Крали Марко“ до ул. „Чавдар войвода“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Галилео Галилей“ в жк „Гео Милев“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Лидице“ от ул. „Галилео Галилей“ до ул. „Александър фон Хумболт“, ул. „Галилео Галилей“ №32.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. Софийска вода

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !