В Лозенец, Факултета и Горубляне без вода днес

Последна промяна на 19 октомври 2018 в 06:15 1215 0

Снимка pixabay.com

Ремонти ще наложат спирането на водата в три столични квартала, предупреди "Софийска вода".

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Мала планина“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15 часа на живеещите на ул. „Мала планина“, бл. 36 и бл. 37.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени между двата блока.

Подмяна на спирателен кран, но на ул. „Лвов“ в кв. „Факултета“, ще е причината за спиране на водата от 9 до 14 часа на живеещите на ул. „Лвов“, ул. „Доростол“, бул. „Възкресение“ и ул. „Лайбниц".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ъгъла на бул. „Възкресение и ул. „Доростол“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Самоковско шосе“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 10 до 17 часа на живеещите на ул. „Самоковско шосе“ - от ул. „Владичина ливада“ до бул. „Цариградско шосе“, и ул. „Обреща“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски пред бензиностанция OMV.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !